reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
rozpoczelam porzadki switeczne, bo na tydzien przed swietami jedziemy do zakopca i musze wszystko wczesniej rozpoczac, a wy jak na zlosc tyle piszecie i ja nienadazam :(.
Czytam na biezaca, ale na pisanie ju znie ma szans - chyba ze zarzuce porzadki.

Dzis wieczor mam wychodne - babskie spotkanko - moje urodzinki bedziemy oblewac - szkoda tylko ze niewiele w siebie wleje ;D, ale co tam wazne ze zaszaleje na miescie ;D

Ja na gg tez jestem ciagle niewidoczna, wiec jak ktos by czegos potrzebowal na gg ode mnie to niech pisze i nie czeka az bede aktywna :D

aniu oczywiscie szalonej zabawy............nie zaprzecze ze tez bym sie gdzies wybrala!!!!!

dziewczynki macie moze jakis proste i szybkie przepisy na jakies dobre ciasto???chcialabym jutro cos upiec ale ostatnio nic mi nie wychodzi a moja niezmienna szarlotka juz sie przejadla...........z gory dziekuje :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
cześc babulki kochane
to tak, od wczoraj miałam post od bb na własne życzenie żeby sprawdzić ile bez was wytrzymam i już dzisiaj mnie roznosiło i nie wytrzymałam a obiecałam sobie cały weekend :p
Te całe love story opowiem póżniej bo teraz mam mało czasu a sama jestem bo mąż ma nocna zmianę.
Joasiu kochana poproszę też kołysankę elfiko.s@wp.pl dziękuje bardzo ;D
Martuska dzięki wielkie za rady tabletkowe ale juz decyzje podjęłam wczoraj wieczorem , tak sobie myślałam liczyłam, znowu myśłałam i.... nie wezme teraz , zobacze potem jak mi sie problemy ze zdrowiem zakończą.
dzieki dziewczyny za rady, pomogłyście w podjęciu decyzji, ja to taki niezdecydowaniec sie zrobiłam że szok
Tofinku ja bym dała kleiku, on nie jest alergentem i raczej nic nie powinien zaszkodzić

Do góry