reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

agnieszko kibicuję Ci w zapuszczaniu!!!!! włosków!!!!! ;D ;D ;D
długie i zdrowe sa śliczne,a tak mało kobiet chce je mieć!!!

reklama
joasiu BARDZO SIĘ MOJEJ OTI PODOBAŁ TWÓJ KUBUŚ....... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ale ubaw z nie był
pełne zaiteresowanie i powaga ze strony mojej córci,aż ciężko to opisać!
teraz już się drze niestety

Heja, ja wpadłam tyko na chwilkę.
Wypiłam dziś pierwszą prawdziwą kawę po 3,5 miesiącach i od razu widać efekt, mała beczy choć jej się spać chce.
Oj wyrodna matka ze mnie, ale kurcze nie mogłam się inaczej zmobilizować do sprzątania. A tak smigam po domu jak dynamit :)
Tylko co teraz zrobić z płaczącą Julką ??

Piękne love story opisujecie :) Ja swoją napiszę jak mi czas pozwoli :)

pozdrawiam sobotnio:) :):):):)

Wiecie cos w tym jest, czesto sie slyszy, ze dziewczyny po slubie obcinaja wloski ::) Ja swoje podcielam po slubie z 5 cm, bo byjechac mialam i nie wiedzialam kiedy fryzjera zobacze. A mam takie do ramion. Kurcze nie mam czasu na swoja story, moze jak Alus usnie po raz kolejny. Teraz siedzi mi na kolanach i trzyma mnie za reke, ktora stukam w klawiature ::) Baaardzo lubi klawiature, jak tu juz niektore forumkowe dzieci, no co zastapi mame jak podrosnie ;)

Wiki_28 pisze:
Joasiu dzięki za śliczną kołysankę

nie ma za co
a ja powoli ogarniam domek, jeszcze troszke mi zostalo, ale Kuba tak marudzi, ze chyba musi isc lulu dopiero potem bede mogla cos zrobic!!!!

hanti pozdrowienia dla Oti :) oczywiscie od Kubusia!!!! :D :D :D :D

kaśka k pisze:
rany nie mogę wstać od kompa noga mi zdrętwiała hihihi i teraz tu zostanę do rana

nie no zmykam obiecałam sobie że się wcześniej położę słodkich snów

misiek28gp.jpg
Witam Was dziewczynki:)
na zdrętwialą nogę pomaga zlapanie się za duży palec:)

W ogóle to jesteście jak narkotyk:)
tyle mam rzeczy do zrobienia, bo Tosia na spacerku z babcią a ja tutaj... no ale troszkę już zrobilam, bo pasztet sojowy się piecze i jeszcze salatkę jarzynową mam do pokrojenia.
Joasiuczy ja też mogę prosić o kolysankę? owad@op.pl
Elfikomam pytanie odnośnie karmienia... czy jak dziś dalam odrobinę marcheweczki rano, to czy wieczorem mogę zagęścić mleczko kaszką? czy to nie za dużo jak na jeden dzień nowości, a może kaszka nie jest alegenem? czy poczekać z tym?POMOCY ;)
moja historia poznania męża, to taka niezbyt romantyczna... Byly urodzinki kolegi z roku i ja poszlam jako ogon mojej przyjaciolki, bo powiedziala ze jak ja nie idę to ona też, a kolega smolil cholewki do niej... tam poznalam mojego męża, okazalo się ze od wielu lat jezdziliśmy w to samo miejsce na wakacje... byl facetem z moich marzeń... zachwycal sie nad biedronką, zuczkiem, robil piekne zdjęcia.lubimy podrozowac mamy ambitny paln zwiedzenia wszyystkich parkow narodowych w Polsce (mamy już 8 ale zaczniemy chyba od poczatku, bo przeciez Tosia ich nie widziala...) Darek to romantyczna dusza, ale gwoździa nie wbije, mowi ze może o mlotku napisac wiersz lub ulozyc piosenkę.. ALE KOCHAM GO NAD ZYCIE

babulki ide do kuchni bo dziecko wroci a ja nic nie zrobilam

czytam Was na bieżąco :)

reklama
Do góry