reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Babeczki wspierajcie mnie ;),zdecydowałam,ze zapuszczam włosy ;D,chce miec taka fryzurkę
attachment.php

reklama
a ja nie widze foteczki :(

ale zapuszcaj kochana, ja Cie wspieram......sama ma teraz wloski do pasa, ale juz niedlugo scinam bo starsznie mi wypadaja!!!!

Witajcie o poranku :)

Elfiko, bo ja to zalegle do Ciebie...
No nic zaskakujacego nie napisze, ot swoje zdanie. Ja tabletek anty w zyciu nie bralam i bym sie nie wziela, wiem, ze sa kuszace, bo sa w 90% skuteczne,  ale nikt mi nie wmowi, ze to "naturalne hormonki" ktore wspolgraja z organizmem. Mam wiele kolezanek, ktore biorac je mialy mnostwo problemow. Zreszta wystrczy przeczytac p/wskazania i skutki uboczne z opakowania. Ty pisalas, ze masz problemy z ukl. pokarmowym, no wiec na watrobe dzialaja one naprawde zgubnie. A te krwawienia co sie pojawiaja to nie @ przeciez. No ingeruja w ten nasz delikatny rytm plodnosci i naprawde moga siac spustoszenie. Ja nie moglabym tak na dluzsza mete szkodzic sobie swiadomie, moze dziwna jestem. (Slawek moj pali i nie m,oge tego przebolec) Przeprasam, ze tak te tab. obrzydzam, szanuje wszystkich i wiem, ze duzo osob je bierze i absolutnie nie chce ich obrazic, wyrazam swoja opinie i kazdy moze napisac cos na plus tabletkom ;).
Wiem, problem jest co w zamian? No prezerwatywa, dla wielu nic przyjemnego. Sa tez przez duze grono przeklete metody naturalne. Trzeba byc zapartym, zeby je stosowac, mierzyc temp. po conajmniej 4 godzinach snu, co w naszym przypadku jest trudne, obserwowac sluz, badac palpacyjnie szyjke co nie jest takie trudne.
Sama sie motam, to znaczy chcialabym wyspecjalizowac sie w tych met. naturalnych. Elfiko, masz o tyle lepiej, ze masz okres, ja czekam na niego, bo juz bym chciala wiedziec co i jak. Aczkolwiek, przy karmieniu tez cos tam wyznam sie na sobie, ale ryzyko jest ::)
Jestes naprawde madra kobieta i napewno podejmiesz sluszna dla siebie decyzje :) :-*

jak czytam Wasze historie poznania przyszłych
to aż mi się łza w oczku kręci
u mnie romantycznie to było przy pierwszym mężu,ale związek do niczego i się rozpadł
a przy drugim było dziwnie a na pewno nie romantycznie,
jak chcecie to mogę skrobnąć ,co i jak

Zapuszczaj zapuszczaj nie ma to jak mieć długie włoski
.. ja juz 3 raz zapuszczam ( bo zawsze kiedy mi brakowało z 5 cm. do pasa to ścinałam tylko że wtedy dużo farbowałam włosy a póżniej chciałam zaprzestać farbowania no ale niestety stwierdzałam że przy długich włosach taaakie odrosty to koszmar i nożyczki w ruch) ale teraz już nie farbuje i zapuszczam na poważnie już i teraz mi brakuje z 10 cm do pasaale nie zetnę zresztą mąz by mnie zabił ;Dbo on koch mnie w długich włosach

Ja mialam dlugie.Nawet gdzies na forum zdjecia wkleilam...mialam dlugasne warkoczyki :).A po ślubie ciachu ciachu...Eh,zaluje :p

Martuska pisze:
Witajcie o poranku :)

Elfiko, bo ja to zalegle do Ciebie...
No nic zaskakujacego nie napisze, ot swoje zdanie. Ja tabletek anty w zyciu nie bralam i bym sie nie wziela, wiem, ze sa kuszace, bo sa w 90% skuteczne,  ale nikt mi nie wmowi, ze to "naturalne hormonki" ktore wspolgraja z organizmem. Mam wiele kolezanek, ktore biorac je mialy mnostwo problemow. Zreszta wystrczy przeczytac p/wskazania i skutki uboczne z opakowania. Ty pisalas, ze masz problemy z ukl. pokarmowym, no wiec na watrobe dzialaja one naprawde zgubnie. A te krwawienia co sie pojawiaja to nie @ przeciez. No ingeruja w ten nasz delikatny rytm plodnosci i naprawde moga siac spustoszenie. Ja nie moglabym tak na dluzsza mete szkodzic sobie swiadomie, moze dziwna jestem. (Slawek moj pali i nie m,oge tego przebolec) Przeprasam, ze tak te tab. obrzydzam, szanuje wszystkich i wiem, ze duzo osob je bierze i absolutnie nie chce ich obrazic, wyrazam swoja opinie i kazdy moze napisac cos na plus tabletkom ;).
Wiem, problem jest co w zamian? No prezerwatywa, dla wielu nic przyjemnego. Sa tez przez duze grono przeklete metody naturalne. Trzeba byc zapartym, zeby je stosowac, mierzyc temp. po conajmniej 4 godzinach snu, co w naszym przypadku jest trudne, obserwowac sluz, badac palpacyjnie szyjke co nie jest takie trudne.
Sama sie motam, to znaczy chcialabym wyspecjalizowac sie w tych met. naturalnych. Elfiko, masz o tyle lepiej, ze masz okres, ja czekam na niego, bo juz bym chciala wiedziec co i jak. Aczkolwiek, przy karmieniu tez cos tam wyznam sie na sobie, ale ryzyko jest ::)
Jestes naprawde madra kobieta i napewno podejmiesz sluszna dla siebie decyzje :) :-*
i ja się muszę wypowiedzieć
a więc elfiko ja bralam tabletki hormonalne przez cały okres(od pół roku Damiana,do zajścia w ciąże z Otylią)
z malutką 3miesięczną przerwą  i jestem bardzo zadowolona,a i z zajściem w ciąże nie miałam problemów(zaszłam w drugim cyklupo odstawieniu)byłam również zadowolona z własnego libido
podstawą jest dobre dobranie hormonów do osoby,ale konkretny ginekolog nie powinien mieć problemów
jeśli jesteś zaiteresowana konkretami pytaj,w końcu brałam je 10 lat i różne

Ja tez niestety żałuję tych swoich 3 razy ale niestety czasu się nie da cofnąć i dlatego teraz już zmądrzałam i nie farbuję i zapuszczam

trzymam kciuki Aga za ciebie ;) :)

reklama
Agnieszka R pisze:
Ja mialam dlugie.Nawet gdzies na forum zdjecia wkleilam...mialam dlugasne warkoczyki :).A po ślubie ciachu ciachu...Eh,zaluje :p
a ja miałam i dlugie i krótkie,każde są ładne
teraz nawet mi całkiem sporo urosły i mogłabym jeszcze zapuszczać,ale minusem jest to,że w domu długie włosy zbieram gumką
i żaden w nich wtedy urok

Do góry