reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

cześć babulki

bardzo fajne i ciekawe historie miłosne :) :) :) też lubię takie czytać jak Iwon ;D

no i muszę swoją wkońcu skrobnąć ale nie teraz bo niunia mi strasznie marudzi i jakbym pisała jedną ręką to by to trwało i trwało :laugh:

reklama
Alka jaki morał płynie z Twojego love story? Warto podlewać sąsiadkom kwiatki ;D ;D ;D

A co do butów, też miałam takiego zajoba kiedyś, tyle, że u mnie na odstrzał szły zawsze adidaski (bez urazy ;) :laugh:) ;D

a ja patrze jak mania na dlonie!!!!! chyba dlatego sie zakochalam w rafale od pierwszego zobaczenia dloni hihihihi, jego palce i klawisze fotepianu.......mmmmmmmm:)

dziewuchy maile poszly, sprawdzac skrzynki!!!!

Joaska pisze:
a ja patrze jak mania na dlonie!!!!! chyba dlatego sie zakochalam w rafale od pierwszego zobaczenia dloni hihihihi, jego palce i klawisze fotepianu.......mmmmmmmm:)

U mnie to samo, dłonie!!!! :laugh:

Widzę, ze same dłoniofobki tutaj :laugh:

no nie moge jak was czytam!!!

u mnie jak poznawalam faceta liczyly sie najbardziej ZĘBY i Dłonie

jak facet mial problemy z uzebieniem,jakies braki lub prochnica czy cokolwiek to aut!! ;D
i niecierpie jak facet ma za paznokciami żałobe fuuuuujjjjjjjjjj :p

:-) ja też zawsze patrzyłam na buty i dlonie :-) adidasy odpadały na dzień dobry - chyba, że byłą to okazja aby je założyć z tym, że nei mogły byc białe :-) , nie lubie też białych skarpet u facetów :-) no i sandałów ze skarpatami :-)

reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja tam zawsze na pupe zwracałam uwagę ;) :laugh:.Jak nie była śliczna jędrna i okrąglutka do facet odpadał w przedbiegach ;) ;D :laugh:

Do góry