reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nadrobiłam!!!!

A teraz ide napoić malucha i spać.
Hanti te 60 km do Wrocka(czyli do mnie) to na prawdę nie daleko.
Niuńka[/b duzo zdrówka dla synka, my też duzo czasu spędzilismy w szpitalu więc na prawde bardzo ci wsółczuję i wierzę ,że wszytsko będzie dobrze.
A no i na spotkanie też się rzecz jasna pisze.

no i ja dolaczam...jak zwykle pozna noca ..lub wczesnym rankiem ..jak kto woli  ;)
dzidziule moje rozrabiaja i sa tak absorbujace ze oka z nich sposcic nie moge  :p np Tymoteusz najadl sie dzis plasteliny i obiadu nie ruszyl  ::)
Gabrysia wziela sie za ksiazki i gdy jej wypadaja z raczki wpada w taki placz ze nie sposob ja uspokoic....jeeej co sie dzieje  :p

ale ale
Asioleczku i Agniesiu jak milo Was widziec  :D
Asiolku i jakie dobre wiesci!!!  :D mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej ze zdrowkiem MAjeczki  :)
Agula a jak Twoji Chlopcy? czy u Natanko wszystko ok? usciskaj ich od nas mocno no i pokaz sie w tych nowych wlsokach!!!

Iwon pracusiu jeden POWODZENIA!!!  ;)

Niunka Adasia raz jeszcze ucaluj Dzielny z niego Chlopak!!!

Nianiu baw sie dobrze!!!!  ;)

Kaska niezly numer! gosc pewnie szukal kanapy do spania hehe  ;) Boze ale dobrze ze to tak sie tylko skonczylo

Martuska ale fajnie bedzie Cie uslyszec  ;D mam nadzieje uda nam sie polaczyc polaczyc  ;)

i zaraz postaram sie przeslac ta ksiazeczke do Tych z Was ktore ja chcialy  :)

no tak ale zapomnialam o naszej milosci napisac..tak w skrocie ;)
ja rok po zerwanych zareczynach Lukasz pol roku po wieloletnim zwiazku
ja po weselu mojej przyjaciolki obiecalam sobie KONIEC!!!! z facetami hehe to taki przeblysk feminizmu z mojej strony nieudany ;) bo tydzien po tym weselu.. dokladnie w piatek zostalam zmuszona do pojscia na spotkanie z moja kumpela z uczelni jej mezem i meza kolega (jak sie okazalo o koledze lukaszu juz wczesniej slyszalam a kolega o mnie -ale mysle byly nasze o nas wyobrazenia :p ;D )
i tak to sie zaczelo..mam z glowa bo goscia oceniam po dloniach i butach...w tym przypadku butow nie widzialam bo nie smialam zagladac pod stol(i dobrze bo odpadl by w przedbiegach ;) ) za to dlonieeee...zakochalam sie w nich i w tym ze zagral na mojej harmonijce :p ;)
buty na szczescie zmienil na moje ukochane traperki ( byalam na etapie martensow i ja mialam boale a Lukasz czarne ;D )
i tak od soboty zaczelismy sie spotykac codziennie, spacery, herbatki, kwiatki, listy,,sms-y gdy sie nie widzielismy musielismy sie choc slyszec, po 3 miesiacach zamieszkalismy razem, gdy jedno z nas wychodzilo drugie z nas wiedzialo dokladnie gdzie w danej chwili jest pierwsze i tak nasze rachunki telefoniczne nas zjadaly :p (lukasz do czego mi sie przyznal po czasie wydawal na mnie wszystkie swoje zaskorniaki i zyl na kawie i papierosach a ja sie wkurzalam bo nie pozwalal mi za nic nigdy placic :p :p :p )-choc to byla dla niego niezla dietka hehe ;)
no i tak jestesmy razem i mamy juz dwojke wspanialych dzieci :D
aaaa klocimy sie czesto i gesto godzimy sie szybko-zeby nie bylo-to ja jestem ta zla polowa ;)
a milosc wyznajemy sobie kremem na lustrze
to tyle zmykam do duzego bo jutro on mi zmyka na mecz nba i tyle go zobacze :-[
ok teraz to juz na 100% ide stad
pa ;)

haha jeszcze nie spie a widze ze wy jeszcze spicie ;D
noooo tak weekend :D ;)

dzien dobry dla Was a dla mnie juz dobranoc

joasiu ja też bym prosiła o pioseneczkę
hanti1@op.pl
właśnie nadrobiłam wczorajszą nieobecność,nie miałam szans dostać się do neta
mój ukochany mąż formatował wczoraj kompa i podłączał Dialnet
mam nadzieję,że teraz już nie będę miała problemów z bb