tusia25
Fanka BB :)
Kurde Elfiko no to mogą sobie nasze córy rece podac, bo moja identycznie nie marudzi i nie płacze tylko jak spi i je mleko. Jak je zupki, czy deserek to cały czas mruczy :. Moja mama jak to zobaczyla to sie dziwila powiedziala, ze pierwszy raz takie dziecko marudne widzi i o takim slyszy. Naszczescie nie jest to jakies nienormalne, bo osamotniona w tym swoim zachowaniu nie jest - uf. Zazdroszcze tym dziewczynom, ktorych dzieci tak np. ładnie zasna w lozku mamy. Moja jak wezme rano do siebie, bo ja jeszcze spiaca to ta marudzi a jak juz sie robi spiaca to zaczyna plakac i nici z przytulanek i wspolnego spania :elfiko pisze:uff i moja maruda już śpi, a raczej próbuje i coś tam do siebie marudzi jeszcze ale to daje jej najwyżej pięć minut bo juz ma odloty : ;D
Ciężki dzień za mną och ciężki. Weronika jest cicho czyt. nie płacze i nie marudzi tylko jak śpi i jak je mleko bo jak je zupke deser lub pije sok to też miałczy i jęczy
Uwielbiam moje dziecko ale to co ona wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie, już nie mam pomysłów na zabawianie tego ludzika i z sił opadam.
Jeśli chodzi o moje inne prace związane np. z domem to dzisiaj zdąrzyłam.....pozmywać a na obiad miałam krupnik bo to zupa i właściwie sama sie ugotowała :