reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kasia ja to bym chyba temu facertowi od razu dala w morde...................boshe....a mnie sie czasami zdarza nie zamknac drzwi i rafal sie na mnie drze!!!i chyba slusznie!!!

reklama
Lilka wyrazy wspolczucia z powodu trefnego zakupu!!!!

Kasiu a ja wole nawet nei myślec jak bym zareagowała - brrrrrrrrrrr strach sie bac.... u nas bylo wlamanie i ktos łaził po domu jak wszyscy spali - całe szczescie ze nikt sie nie obudzil - gosc przyszykował sobie grabie w razie czego....

Asiołku co???????????????????????? Straszne...Ej no ja sama tzn. tylko z małymi w domku jestem :p ale mi stracha teraz napedzilyscie
8)

Witajcie dziewczyny.
Nawet nie próbuje Was nadrabiaC, jest to niemożliwe. A szkoda bo chciałabym wiedzieć co u Was i u Waszych maluszków.

U nas Adaś znów chory na zapalenie oskrzeli. Już nie wyrabiam z lekami i lekarzami.
Spróbuje być już na bieżąco, choć ciężko będzie, tyle produkujecie.

u mnie fajrant na dziś, już po kapieli i karmieniu, teraz sobie Julia zasypia w łóżeczku :)

Kasia to fatalnie z tym zamykaniem, dobrze, że nic się nikomu nie stało. Ale co za pech, że akurat jakiś facet się trafił jak drzwi były otwarte...

elfiko ja też Ci raczej nic nie doradzę w sprawie tabletek. Myślę, że takie sprawy to koniecznie z ginem trzeba konsultować, bo w razie czego zleci Ci odpowiednie badania. Ja na razie nie używam tabletek i prawdę powiedziawszy chyba nie będę brała. Brałam 2 lata przed zajściem w ciążę przez kilka lat i nie fajnie na mnie wpływały, a brałam różne.
Zabezpieczenie to jedno, ale na mnie działają tak, że obniżają moje libido do zera i to jest ich drugie działanie anty :)

Niuńka dużo zdrówka dla Adasia ! :-* :-* :-*

reklama
Niuńka dużo dużo zdrówka dla Adasia i szybkiego powrotu do zdrowia :)

Kaśka no to musiało być przerażajace ciekawa jestem skad wiedział że drzwi są otwarte

Asiołku to też nieciekawa historia

dlatego ja zawsze pilnuje aby drzwi były zawsze ale to zawsze zamknięte

Do góry