reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

... ja juz po chrzcinach, troche sie narobilam ale ogolnie bylo calkiem fajo.. jutro wyjezdzaja ostatni goscie... ufff

kaska co do ciazy to ja wole nie ryzykowac, mam kolezanke ktora ma nieclay rok roznicy pomiedzy dzieciakami, szkoda mi jej straszego synka, bo jescze bardzo jej potrzebowal a ona juz w ciazy a potem z malenstwem...

e_mama ja tez dostalam od nestle kaszke, ale Hipp przeslala jeszcze fajniejsza przesylke, bo sloioczek, soczek i kaszke... w sumie fajnie bo wlasnie zastanawialam sie nad wprowadzaniem nowosci do diety Niny, jutro konczy 4 m-ce..

reklama
ja z basenem tez sie obawialam przed zima, ale sie zdecydowalam, zaczelismy od pazdzienrika i na razie odpukac jeszcze Niny nie przeziebilam, ale strasznie uwazam zeby osuyszac uszy no i po basenie siedzimy dobre 30-45 min zeby Nina ochlonela... zreszta zanim czlowiek malucha ubierze, nakarmi i pogada z innymi rodzicami to sie schodzi, a jest calkiem sympatycznie ;)

Sylwia79 to my też dostaliśmy wcześniej od Hippa ten sam zestaw :) Fajnie, że te produkty mają długi okres ważności to sie przydadzą w przyszłości :)
My mieliśmy jutro szczepić Julkę, ale tata nam wyjeżdża i idziemy na szczepienie dopiero we czwartek. Zapytam pediatrę czy rozszerzać już dietę czy jeszcze czekać. Z jednej strony mnie kusi, żeby dać małej coś nowego, a z drugiej jeśli jeszcze nie potrzebuje to chyba nie będę się spieszyła ::).

Sylwia, wklej jakieś fotki Niny do galeryjki, dawno jej nie było :)

kasiu nie mam niestety zadnych namiarow na hippa, chyba wypelnialam dla nich jakas ankiete w szpitalu i daltego mi przeslali jak mala konczy 4 m-ce

e_mama na razie mam jeszcze stary komputer ktory nie czyta plyt ze zdjeciami (grat!!!), ale w grudniu bede miec nowy wtedy na pewno bedziecie miec dosc mojej Ninki w galeryjce... heheh

e_mama daj znac co ci powie pediatra bo sama jestem ciekawa... a na szczepienie dopiero 7 grudnia no i tez pogadam...

wlasnie dostalam niusa od znajomych basenowych ze jeden z dzieciakow sam utrzymuje sie juz na wodzie, przez te chrzciny takie atrakcje mnie ominely...heheh... zobaczymy za tydzien - mamy przyniesc okularki bedziemy mogli popatrzec na dzieciaki pod woda... juz sie nie moge doczekac

reklama
Do góry