reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ee Sylwia ale zazdroszczę Wam baseniku ja też chcę ale narazie nie mogę moja perełka musi być zdrowa no i jeszcze pewnie troszkę czasu minie zanim będziemy mogli
kolorowa_kredka
Fan(ka)
uuuu kurde byłam przygotowana na coś mocnego i starałam się nie wystraszyć a jednak :
kolorowa_kredka
Fan(ka)
teraz nadrabiam.....
Tysiące buziaczków dla Ani i Gabciuni
Tuśka babo ogupłaś czy co :-*
Tysiące buziaczków dla Ani i Gabciuni
Tuśka babo ogupłaś czy co :-*
wlasnie jestem na biezaco z galeryjka, dzieciaczki przecudne...
dziewczyny jak wam sie udaje tak dowcipnie opisywac zdjecia - boki zrywac!!!
Kasiu k najwazniejsze zdrowie martynki, reszta to juz tylko dodatek, caluski dla Martynki od kolezanki Ninki
dziewczyny jak wam sie udaje tak dowcipnie opisywac zdjecia - boki zrywac!!!
Kasiu k najwazniejsze zdrowie martynki, reszta to juz tylko dodatek, caluski dla Martynki od kolezanki Ninki
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dziewczyny chyba przyznacie, że forum bez Niani to jużnie to samo forum ??
a to coś dla Iwon a myślałam że pierwsza byłam ;D (tylko że u mnie byly powody do podejrzeń )
jeszcze świeży wczorajszy
a nasz Tymul lubi.....poranki z tatulkiem, kiedy tylko go usłyszy nie liczy się nic cycu, mama tylko tataaaaa, lubi się kąpać i coraz bardziej chlapie całuski uwielbia, gilganie, lubi jak mama się wygłupia i śpiewa i wydurnia sie przy tym(dziś jak heya śpiewałąm to boki zrywał ze śmiechu) pieszczochy też lubi noszenie na rączkach, jeździć autem patrzeć na wydurniających się "braci"
w kombinezon też nielubi się ubierać!!!! >
a to coś dla Iwon a myślałam że pierwsza byłam ;D (tylko że u mnie byly powody do podejrzeń )
a nasz Tymul lubi.....poranki z tatulkiem, kiedy tylko go usłyszy nie liczy się nic cycu, mama tylko tataaaaa, lubi się kąpać i coraz bardziej chlapie całuski uwielbia, gilganie, lubi jak mama się wygłupia i śpiewa i wydurnia sie przy tym(dziś jak heya śpiewałąm to boki zrywał ze śmiechu) pieszczochy też lubi noszenie na rączkach, jeździć autem patrzeć na wydurniających się "braci"
w kombinezon też nielubi się ubierać!!!! >
kolorowa_kredka
Fan(ka)
A tak wogóle to u nas.... Artek miał wrócić w piątek rano a wrócił w nocy przez śnieżyce i stali po kilka godzin w korkach milutko spędziliśmy czas, ale w niedzielę z rańca pojechał znowu (((((( Andrzejki spędziliśmy milutko w...łóżku ;D teraz Artek pisze mi smsy, że musimy zrobić powtórkę
Tymul ma się dobrze poza uczuleniem, jutro idziemy do lekarza na 12.15, mnie straszliwie boli gardło
a Niani dalej cośnie widać....
a imie moje to Sylwka (sylwia)
Tymul ma się dobrze poza uczuleniem, jutro idziemy do lekarza na 12.15, mnie straszliwie boli gardło
a Niani dalej cośnie widać....
a imie moje to Sylwka (sylwia)
kaśka k
Ninkowe buziaczki przyjęte rano ją ucałuję bo teraz smacznie pochrapuje
ja to wogóle jakaś znowu szczęsliwa jestem, to chyba przez to że niania się spisała i w pracy było fajnie, jutro mamy kontrolę w poradni wcześniaków i wierzę że też będzie wszystko ok lleee ale mi fajnie
chyba sobie jeszcze lampeczkę winka dołoże a co tam,,,,
a może spać już pójdę jakaś nakręcona jestem
ja to wogóle jakaś znowu szczęsliwa jestem, to chyba przez to że niania się spisała i w pracy było fajnie, jutro mamy kontrolę w poradni wcześniaków i wierzę że też będzie wszystko ok lleee ale mi fajnie
chyba sobie jeszcze lampeczkę winka dołoże a co tam,,,,
a może spać już pójdę jakaś nakręcona jestem
kaśka k
Kredziu Niania była i nadrabia zaległości ... przynajmniej tak mi się wydaje
reklama
kaśka k
kurcze ciekawe czy jest jakaś lipcowa mamusia która jeszcze testu ciązowego nie zaliczyła hihihi