reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wlasnie jestem na biezaco z galeryjka, dzieciaczki przecudne...
dziewczyny jak wam sie udaje tak dowcipnie opisywac zdjecia - boki zrywac!!!

Kasiu k najwazniejsze zdrowie martynki, reszta to juz tylko dodatek, caluski dla Martynki od kolezanki Ninki

dziewczyny chyba przyznacie, że forum bez Niani to jużnie to samo forum ??  :)

a to coś dla Iwon ;) a myślałam że pierwsza byłam ;D (tylko że u mnie byly powody do podejrzeń ;) )
t2vp.jpg
jeszcze świeży ;) wczorajszy

a nasz Tymul lubi.....poranki z tatulkiem, kiedy tylko go usłyszy nie liczy się nic cycu, mama tylko tataaaaa, lubi się kąpać i coraz bardziej chlapie ;) całuski uwielbia, gilganie, lubi jak mama się wygłupia i śpiewa i wydurnia sie przy tym(dziś jak heya śpiewałąm to boki zrywał ze śmiechu)  pieszczochy też lubi noszenie na rączkach, jeździć autem patrzeć na wydurniających się "braci"
w kombinezon też nielubi się ubierać!!!! >:D

A tak wogóle to u nas.... Artek miał wrócić w piątek rano a wrócił w nocy przez śnieżyce i stali po kilka godzin w korkach :mad: milutko spędziliśmy czas, ale w niedzielę z rańca pojechał znowu :((((((( Andrzejki spędziliśmy milutko w...łóżku ;D teraz Artek pisze mi smsy, że musimy zrobić powtórkę ;)
Tymul ma się dobrze poza uczuleniem, jutro idziemy do lekarza na 12.15, mnie straszliwie boli gardło :(

a Niani dalej cośnie widać....
a imie moje to Sylwka (sylwia)

Ninkowe buziaczki przyjęte rano ją ucałuję bo teraz smacznie pochrapuje :)

ja to wogóle jakaś znowu szczęsliwa jestem, to chyba przez to że niania się spisała i w pracy było fajnie, jutro mamy kontrolę w poradni wcześniaków i wierzę że też będzie wszystko ok lleee ale mi fajnie
chyba sobie jeszcze lampeczkę winka dołoże a co tam,,,,

a może spać już pójdę jakaś nakręcona jestem

reklama
Do góry