reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon?? czy nie czasem II ?? trzymaj sie tam dzielnie cokolwiek by sie nie dzialo, trzymam kciuki by bylo dobrze!!!

reklama
Gazelaczku nie wiem czy zauważyłaś, ale mamy podobne podłogi w domu ;D

Iwon nie martw się, nie wiem czy dobrze rozumie, ale spóżnia ci się miesiączka? u mnie to samo już trzecia z kolei i już trzecia spóżniona - tym razem 1,5 tygodnia. Chyba tak już jest po tych ciążach przebytych.

Hej dziewczyny!
mój mały dziś zaczął 6 miesiać. Ale ten czas leci. ::) ::) ::)
Stópki już odkrył i usilnie próbuje wpakować je do buźki.
Przynajmniej fajnie mam przy przewijaniu bo podnosi i trzyma sobie nogi ;D ;D ;D

Dziewczyny, sorry, z tego wszystkiego zapomniałam do Was napisać. Właśnie pisałam kochanej elfiko, że chodzi właśnie O TO. Na razie mam lekką depresję, bo myślałam, że dziś się sprawa wyjaśni, a tu nic :( Żarty się skończyły, mam stresa na full

Tusia, elfiko Wasze słowa są dla mnie bardzo ważne. Właśnie tej wiedzy mi brakowało, czy to normalne po ciąży, nawet u kogoś, kto przed miał bardzo regularne cykle.
Ale moje natręctwo myśli chyba nie pozowli mi spokojnie czekać, chyba pójdę jutro do tej apteki ::) Tak dla świętego spokoju

reklama
Do góry