reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
powiedzcie mi, dlaczego moj syn jeszcze nie spi!!!!???????
tusia25
Fanka BB :)
Gazelaczku nie wiem czy zauważyłaś, ale mamy podobne podłogi w domu ;D
Iwon nie martw się, nie wiem czy dobrze rozumie, ale spóżnia ci się miesiączka? u mnie to samo już trzecia z kolei i już trzecia spóżniona - tym razem 1,5 tygodnia. Chyba tak już jest po tych ciążach przebytych.
Iwon nie martw się, nie wiem czy dobrze rozumie, ale spóżnia ci się miesiączka? u mnie to samo już trzecia z kolei i już trzecia spóżniona - tym razem 1,5 tygodnia. Chyba tak już jest po tych ciążach przebytych.
Joaska
Lipcowe mamy '05
no, Maluszek spi..Tracy znow triumfuje!!!!!!!!zasnal sam w swoim lozeczku.......... ;D ;D ;D
a nasza Iwon zakrecila towarzystwem i znikla!!!!
a nasza Iwon zakrecila towarzystwem i znikla!!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny, sorry, z tego wszystkiego zapomniałam do Was napisać. Właśnie pisałam kochanej elfiko, że chodzi właśnie O TO. Na razie mam lekką depresję, bo myślałam, że dziś się sprawa wyjaśni, a tu nic Żarty się skończyły, mam stresa na full
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Tusia, elfiko Wasze słowa są dla mnie bardzo ważne. Właśnie tej wiedzy mi brakowało, czy to normalne po ciąży, nawet u kogoś, kto przed miał bardzo regularne cykle.
Ale moje natręctwo myśli chyba nie pozowli mi spokojnie czekać, chyba pójdę jutro do tej apteki : Tak dla świętego spokoju
Ale moje natręctwo myśli chyba nie pozowli mi spokojnie czekać, chyba pójdę jutro do tej apteki : Tak dla świętego spokoju
reklama