reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dziewczyny, właśnie myłam naczynia i sobie o was myślałam. A tak, że Mania to, Elfiko tamto, Niania itp No i stwierdziłam, że kurcze nawet nie wiem jak macie na imię Jakbyśmy sie spotkały w realu to by dopiero było zabawnie Otwieram akcję ujawniania imion!!!
Ja jestem.... Klaudia
Ja jestem.... Klaudia
kaśka k
Fanka BB :)
cześć kochane dla Anuli i Gabi buziaczki :-* :-* :-*
zaliczyłam pierwszy dzionek poza domkiem mała została pierwszy raz z obcą kobietą myslałam że będę bardziej wariować ale jest ok!!
zaliczyłam pierwszy dzionek poza domkiem mała została pierwszy raz z obcą kobietą myslałam że będę bardziej wariować ale jest ok!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon kochana bedzie dobrze!!!!!trzymam qciuki!!!!
elfiko tez ogladalam, sukienka jak haleczka a z tymi przedluzonymi wlosmai nie wyglada korzystnie..........wolalam jak miala krotkie!!!
e_mamo u nas ta sama konkluzja!!!
no to ja Joanna..... ;D ;D ;D
zmykam do wyrka kochane........zycze spokojnej nocy!!!!! ;D ;D ;D
elfiko tez ogladalam, sukienka jak haleczka a z tymi przedluzonymi wlosmai nie wyglada korzystnie..........wolalam jak miala krotkie!!!
e_mamo u nas ta sama konkluzja!!!
no to ja Joanna..... ;D ;D ;D
zmykam do wyrka kochane........zycze spokojnej nocy!!!!! ;D ;D ;D
kaśka k
ranyyy ktoś mi twarz ukradł hihi
Iwon ja już dwa razy robiłam testy ciażowe 3 tygodnie mi się spóźniało ;D
oczywiście w ciąży nie jestem------ narazie ;D
Iwon ja już dwa razy robiłam testy ciażowe 3 tygodnie mi się spóźniało ;D
oczywiście w ciąży nie jestem------ narazie ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:dziewczyny zachorowlam na chodzenie na basen z Kubusiem!!!!u nas nie ma takiego obiektu dostosowanego do potrzeb dzieci, ale znalazlam taki basenik w Sandomierzu( e_mama na pewno wie, gdzie to ;D ;D), to tylko 20 km., musze to jeszcze przedyskutowac z Rafalem!!!mam nadzieje, ze sie uda.....strasznie tesknie za basenem!!!!kocham plywac!!!
wie, pewnie, że wie
Ja chcę zacząć chodzić z Julką na basen, ale chyba dopiero na wiosnę. Teraz chyba nie za dobrze byłoby wozić dziecko takie rozgrzane po kąpieli.
reklama
kaśka k
e mamo ja też dostałam dzisiaj poradnik z nutricia z kaszką ale łyżeczki to nam nie dali