reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu i Nianiu dzieki za swoje daty ur. i im. ale to na nic  :( tylko wy jak narazie podalyscie swoje daty a ja nie bede wymuszac od innych aby podali bo zwyczajnie nie mam na to czasu,pisalam juz z trzy razy to mysle ze tyle wystarczy,nie ma odezwu wiec nic nie zrobie
jak ktos chce to niech sie meczy i wydusza od reszty

podpowiem ze mialam plan aby zrobic wg miesiecy
np.wypisac kto ma swoje swieta w styczniu,potem z lutym itd.
ze zerkaloby sie tylko na dany miesiac i by juz sie wiedzialo kto i co

dzisiaj dostalam z Bobovity deserek jablka z bananem i taką superaśną łyżeczke  :) wreszcie

a ja jestem Liliana :laugh: takie piekne imie a zadna z was takiego nie dala swojemu dziecku ::) ;D

co do testow ciążowych.......dzisiaj na biologi mialam o braniu tabletek anty i o tym co sie dzieje w naszym organizmie jesli spoznimy sie z jej wzieciem....
wystraszylam sie jak cholera bo......wczoraj o 22 powinnam wziasc tabletke a zapomnialam a pozniej bylo teges teges :p
a o tabletce przypomnialam sobie dzisiaj po 16......czyli po 18-stu godzinach..........

w skrocie:tabletki powoduja iż z jajnika nie wydostaje sie gotowa do zaplodnienia komorka jajaowa, jesli zapomnimy wziasc tabletki to w czasie tych godzin jajnik moze uwolnic komorke poniewaz mozg czy cos daje znac ze 'mozna'
no i takie jajeczko leci wprost do plemniczkow :p
a jajeczko puszcza 'chemie'i daje znacplemniczkom gdzie jest,czyli czy maja leciec na prawo czy na lewo ;D
w kazdym razie zrobilo mi sie tak niedobrze na bioli ze prawie film mi sie urwal...........no zobaczymy
Karol sie smiał do Mili ze bedzie miala rodzenstwo  ::) dla niego to nie byloby nic strasznego.....dla mnie tak

ok znikam

buzka

witaj Nianiu!!!!!!!!!!!!!!! super ze jestes!!!!!!!!!!!!!duszku optymizmu  :-* :-* :-*

Niania moj Karol to swiat kompow ma w paznokciu i mowi ze ten wirus trojan to napewno nie zawinil chyba ze polaczył sie z innym wirusem
najlepiej zamontujcie sobie w kompie antywirusa
a ten trojan to sluzy do wlamywania sie do innych kompow czy systemow ::) nie pamietam dokladnie.....

ok znikam papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
dzisiaj przełożyłam małą do spacerówki, niech w końcu obejży troszkę świata dzisiaj na spacerku padał śnieg i mała z wrażenia ciagle buzię otwierała hih mam nadzieję ze się nie nalykała za dużo zimnego powietrza, kur... zapomniałam o szczepieniu muszę jutro zadzwonić

i idę spać bo Wam tu zaraz swój życiorys natrzaskam, ile mozna czytać ihihihii
buziaczki moje kochane

Kurde tyle Wam chciałam.....ale zapomniałam dokłądnie jak ten trąbalski ;)
ale właśnie ostatnio przyszedł mi ten poradnik no i próbka mleczka i kaszki, mleczko już wypite przez Bena, bo my z Tymciem nie możemy :( a na drugi dzień cyli w sobote dostaliśmy mus z BoboVity i łyżeczkę taka z gumowa końcówką :) no i oczywiście mus zniknął, bo też Ben zjadł ;D

a wiecie co ja tak dzisiaj szaleje bo mam szybszego neta, wiecej prądu zamówiliśmy ;D
hihi i przynajmniej cudne fotki mogę poogladać i Maciusiowe ząbki i naszą Majeczkę foto-modelkę, i wszystkie inne cudne uśmieszki i minki

no to kasiu łądne klocki ze szczepieniem ;) nadrobicie i trzymam kciukaski aby jutro wszystko ok było
lila to widzę że taka sama łyżeczka chyba ;) a moje urodzinki to 23.11.1980 a imieniny to nawet nie wiem ;D chyba coś na początku listopada może 3 ale nie dam głowy

Kasieńko nie pamietam ale dziękuję kochana :) :-*

myślę że powinnam się położyć już, bo gardło mnie strasznie boli :((((((((( ale jeszcze momencik ;D

reklama
Do góry