reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tofinek, nareszcie pokazałaś swoją Tosię w całej okazałości :) Córcia sliczna :)

Tusia jak zwykle ;D ;D ;D ;D taka buzia roześmiana przez fotki :) :) :)

Gazelaczku
ale ten Maciuś jest silny, nic dziwnego, że chłopina jedzenia się domaga. Super fotki! :)

reklama
Niezła ta Nikolka. Ale lepiej Tusia nie mów Maćkowi, że takie rzeczy można robić, bo ja już nie mam siły do tego dziecka  ::)  Ciągle mi się teraz przypomina, jakie to było ruchliwe w brzuchu i wtedy zastanawiałam się, czy potem też taki będzie. No i jest Maciek prędkim dzieckiem, ja normalnie za nim nie nadążam. A wieczorem to juz nie mam siły Go ubierać po kąpaniu - cały fika, macha rękoma i nogami, a ja ledwo już wtedy widzę i trudno mi włożyć te Jego fruwające kończyny w rękawki i nogawki  ;) :)

Tusiu, ale Twoja Majka to też ma takie figlarki w oczach że hej 8) Wlazi do kosza, ciagle zmienia fryzury, kokietuje minami :) A najbardziej mi sie podoba, ze ma zawsze roześmianą gębusię i tak szeroko otwarte oczy ;D Oj, beda sie bic chlopaki, hi hi

Hej dziewczyny:)

Ania, 100 lat z okazji urodzin  :laugh: :laugh:

Ale mam katar, ratunkuuuu :(

Dobrze, że dziś trochę słońca przebija przez chmury to zaraz ubieram Julię na spacer.
A teraz idę do galerii...

Iwon, e-mamo dziekuje za pamiec i zyczonka ;D

W sobote swietowalam - przyszla najblizsza rodzinka i jedni znajomi, wypilam winka - aby Jas spal lepiej ;). Bylo superasnie.

W niedziele natomiast prowadzilismy rozmowy z nianiami - jestem mile zaskoczona - balam sie tych spotkan, a w sumie to nie bylo najgorzej :D

Jezu udało sie jestem!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Działa mi internet. Ale super.

A cała historia wygladała tak, ze mielismy strasznego wirusa i padł nam kompuiter zupełnie.
O matko tak sie cieszę, bo bez Was juz nic nie ma sensu. Tak okropnie teskniłam. Juz teraz wiem jeszcze mocniej jakim wielkim nałogiem stałą sie znajomość z Wami :)
Super.
Nie wiem teraz od czeho zaczać. Czy ndrabiac miniony tydzien....Pewnie nawet nie dam rady.

U nas wszytsko ok. Cali i zdrowi. Poczytam co u Was, potem jedzonko, spacer i juz bede cały czas ;D
No kocham Was normalnie :)

Iwon pisze:
Uff, nareszcie udało mi się dziś zmobilizować i poprasować te tony ciuchów, które czekały w szafie  :p Normalnie tak mi się nic nie chce, a jak pomyślę, ze za tydzień do pracy, to w ogóle jestem przerażona tym, co się w domu będzie działo. Kiedy ja znajdę na to wszystko czas przy małym dziecku? Tego jeszcze nie było!  ;)

Chłopaki śpią, na forum puchy, chyba i ja uciekną do wyrka.

Pa pa kochane  :)

A to Tusiu specjalnie dla Ciebie, żebyś się taka zaniedbana nie czuła  ;) :-* :-* :-* O0

Iwon juz za tydzień do pracy??? Tak szybko. Jestem w szoku. Mi jezscze miesiac został, ale juz teraz coraz czesciej o tym myśle. Jak sie czujesz kochanie??

Dostałam takiego ciśnienia jak mi wreszcie zaczał działac internet ze nie macie pojecia. Nomalnie nie wiem za co sie wziąć Jezu juz chyba nic w odmu nie zrobie.
No ale teraz pora spaceru i idziemy sie dotlenić.
POtem szybki obiad i siadam do was ;D

reklama
My sie dopiero teraz zbieramy na spacerek - pogoda piekna - bialo od sniegu i cudowne sloneczko, w koncu moze naladuje bateryjki :laugh:

Do góry