reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zresztą zobaczcie tutaj jaka ta dziewucha jest niesamowita. Dzieci w tym okresie zaczynaja dopiero siadac i to najczęściej z pomocą a ta ::) zobaczcie

aerobic
1) siad w rozkroku .... i
0511141937533wm.jpg

2) ... przygotowanie do skłonu w bok ... i
0511141939021ei.jpg

3) ... skłon
0511141941257pm.jpg

4) a teraz pupa w górę...
0511141944261ij.jpg

5)... i raz, dwa, trzy ... wyżej... i...
0511141944116ot.jpg

6) ...głowa na dół... i ...
0511141945074jd.jpg

Kilka naszych nowych fotek:
w kąpieli:
0511181933198kg.jpg

0511181933299om.jpg

0511181933387fp.jpg

wycieram się sama Bezalkoholowe ;-)
0511191956252tt.jpg

nie dam sie ubrac - nie chce spac!!!
0511191959063ev.jpg

0511191959311fh.jpg

0511191959213ml.jpg

To moj kocyk z zabawkami - zabierz stąd tą nogę, przeszkadza mi:
0511251838363ga.jpg

przesuń, bo sama przesunę:
0511251839188ge.jpg

może dam radę udźwignąć, a jak nie to zawsze mogę...
0511251838252ho.jpg

... ugryźć noge tatusia Szczerzy się
0511251840365ez.jpg

reklama
Uff, nareszcie udało mi się dziś zmobilizować i poprasować te tony ciuchów, które czekały w szafie :p Normalnie tak mi się nic nie chce, a jak pomyślę, ze za tydzień do pracy, to w ogóle jestem przerażona tym, co się w domu będzie działo. Kiedy ja znajdę na to wszystko czas przy małym dziecku? Tego jeszcze nie było! ;)

Chłopaki śpią, na forum puchy, chyba i ja uciekną do wyrka.

Pa pa kochane :)

A to Tusiu specjalnie dla Ciebie, żebyś się taka zaniedbana nie czuła ;) :-* :-* :-* O0

Elfiko nareszcie widzę tą nową fotkę! ::) ;D ;D ;D

ja naprawdę od wczoraj nic nie piłam :laugh: :laugh: :laugh:

ha Iwon, ja sie wkurzyłam, jak tak może byc żebys mojej nowej fotki nie widziała i .... sie poprostu jeszcze raz wylogowałam i zalogowałam- mam nastawione że zawsze wchodzi juz zalogowane. No i fotki chodzą ;D ;D ;D ;D
Ide spać, pa baby

no nieżle z tą mała nicolą - ja sobie jak ją tylko zobaczyłam to na suwaku sprawdziłam ile ma miesiecy, szok!
Dobra ide se pa

Cześć kobitki, witaj kochana elfiko :)

Aniu G. mówią, że urodziny symbolizują kolejne, ważne etapy. Mam nadzieję, że i w Twoim życiu pojawi się jeszcze mnóstwo nowych wrażeń, związanych z miłością, pracą, wreszcie radością macierzyństwa :) Dla Ciebie :-* :-* :-*

no i ja zwykle jak tylko zasiadłam do BB to maleństwo sie zdenerwowała, ale już śpi
Aniu wszystkiego naj naj z okazji urodzin!!! :-*

A u nas juz lepsza pogoda wiec dzisiaj spacerek obowiązkowy , już się ciesze :laugh:

Tusia śniło mi się dzisiaj że umówiłyśmy się w mojej ulubionej pizzerii i przyjechałaś na rowerze takim fajnym zielonym a Majeczka w koszyku z przodu siedziała i miała kapelusz na głowie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry