reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

super Klaudia że u Was sie te techniki sprawdzają, u nas niestety pozostaje usypianie w wózku bo na rączkach nie daje już rady bo mały klocuś ciężki a w łóżeczku zasypia tylko wieczorem, ale jakoś dajemy rade i nie narzekam :)

Spać mi sie dzisiaj strasznie chce i ziewam od rana i najlepiej już bym się położyła a t jeszcze kąpanko, karmionko, usypianko i znowu karmionko mnie czeka ;D słodkie obowiązki.

reklama
No i oczywiście ciesze się że już wygoniłaś początki tej paskudnej depresji która Cię podstępnie łapała. Moja sie jeszcze troszke czai ale sie nie daje a co!

a ja jeszcze siedze przegladalam nasza galeryjke sprzed.... ale cos sporo sie nie otwiera :(
no ale juz zmykam później poogladam jeszcze i powspominam....
to tak w ramach wspomnień ;D
img01148tx0mw.jpg

Nie wiem co jest ale ostatnio mi się wydaje, że nikt nie chce tu ze mna gadac i mało kto się do mnie odzywa jak juz wejdę :-[ Chyba zniknę wam na jakis czas.

gazelaczek pisze:
Tofinku - Tosia to pięęęękne imię. Ale z kolei Antonina brzmi tak poważnie dla dziecka. Hm... ciekawe czy bym sie zdecydowala tak nazwać córeczkę.

Ale my mówimy do niej Tosia, Tosiek,Tofinku, na Antoninę przyjdzie czas jak bedzie dorosla, albo bedzie tylko na papierze...

Joaśka dziękujemy za "komplementa" :-*
ja uwielbiam oglądać galeryjkę tak mi się podobają WSZYSTKIE WASZE MALUSZKI

Mamusie karmiące piersią, czy zaczynacie wprowadzać jakieś nowości, np marcheweczkę czy czekacie do skończenia 6. m-ca?

Ja oprócz karmienia piersią dokarmiam ok. 120 ml w ciągu dnia, bo wydaje mi się, że czasami mala jest glodna...i zacznę już w polowie 5. m-ca dawać jakieś warzywka.
Kiedyś gazelaczek pytal ile udaje się sciągnąć pokarmu, no i nie wiem już co mam myśleć, ale mi przed karmieniem po 2 godz. przerwie udalo się sciągnąć tylko 70ml.

Dziewczyny idzcie na majowe zobaczcie dziewczynkę Nicol - co ona wyprawia na zdjęciach ::) normalnie agenciara jakich mało. Obejrzyjcie sobie w galerji - życie na zdjęciach czy jakoś tak i to jest córeczka Dorian.
Moge się założyć, że Gazelaczkowy Maciuś będzie taki sam agenciarz!

tusia26 pisze:
Nie wiem co jest ale ostatnio mi się wydaje, że nikt nie chce tu ze mna gadac i mało kto się do mnie odzywa jak juz wejdę :-[ Chyba zniknę wam na jakis czas.
Tusia co Ty za głupoty opowiadasz!!!! Małpiszonie jeden ja Ci dam znikać :mad: bo sie kurna pofatyguje do Ciebie i Ci nagadam odpowiednio, że niby kto nie chce z Tobą gadać co??!!!
::) 8) O0 >:D :police: :o ???

reklama
Do góry