reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:laugh: :laugh: :laugh: Niania dzisiaj chyba przyrośnie do laptopa :laugh: ;) 8)

Maniu ja takie syfy na mojej poczcie od razu wypierniczam do kosza, nie otwieram, nie czytam, mam szczególnie wyostrzone oko na takie podejrzane maile

reklama
witam lipcoweczki:)

Niania super , ze jestes juz sie martwilysmy i strasznie tesknilysmy!!!!!

ania wsztystkiego naj z okazji urodzinek!!!!!moc buziakow, zdrowka i milosci i oczywiscie pociechy z Jasienka!!!!!!! :laugh: :-* :-* :-* :-*

co do swiat, to chyba spedzimy je w domu, jeszcze nic nie wiem...........jak ustalimy to napisze!!!!!a co do prezentow, to jeszcze nic nie planowalam, bedzie pewnie jak zawsze, wszystko na ostatnia chwile!!!!!

mania moc caluskow dla Gabi z okazji nowego miesiaca :-* :-* :-* :-*

Nianiu no wlasnie ja mialam tez takie adresy jak moje z jedna jakas mala zmiana :mad: i tak jak Iwon zaraz podejrzane maile kasuje nie otwierajac ich .....wkurzyc sie mozna :mad:

Joasiu dzieki za cmoki ;)

ja tez dostalam jakies podejzane maile, ale zaraz je wywalilam!!!!!!!

a u nas pochmurno i szro, snieg stopnial i juz nie ma tej nutki romantyzmu na zewnatrz :( :(

nam wlasnie dzisiaj chyba ten trojan wlazl bo komp mki nie dziala, ale... mam laptopa jeszcze ;D ;D ;D
Maniu dla gabi sto buziakow z okazji 5 miesiaca!!
NIANIA NARESZCIE Z NAMI; HUUURRRAAA!!!

Wiecie co, trafił mi się synek dziwny, on lubi obcinanie paznokci i...czyszczenie noska ;D Nawet, jak po kąpieli na przebieraku trochę zaczyna pebekiwać, to wystarczy wacik z solą fizjologiczną, albo gruszka i pojawia się skupienie ;D ::) A pamiętam synka mojej kuzynki w takiej sytuacji, darł się wniebogłosy :p

I lubi też całowanie pod bródką, śpiewanie i moje tańce-wygłupiańce :laugh:

A co lubią szczególnie inne lipcowe maleństwa? :)

Ale numer, dostalam dzisiaj list z Nutricii z przeprosinami za to ze przyslali mi za szybko ten poradnik starszego dziecka i ze mam nie trzymac tak dlugo tych probek tylko je sama zjesc!!!!
jak przyjdzie pora to przysla mi nowy znowu z probkami  :)

Weronika lubi obcinanie paznokci!!! ;D ma wtedy bardzo powazna minke
lubi tez calowanie po golych nozkach-smiech na calego i ogolnie lezenie z gola pupa
tanczenie - na raczkach i tany tany
lubi siedziec mi na kolanach jak do was pisze( tak wlasnie teraz jest) ;D
bardzo lubi sie tez kapac

reklama
O kąpać Kornel tez się lubi :) A przeszcześliwy jest, jak oboje z mężem się nim zajmujemy, gadanie, obejmowanie, całowanie po szyjce, potem nasze dziecko wynagradza nam to, bo jest przez jakiś czas zrelaksowane, szczęśliwe i spokojne :)

Za to niecierpi się ubierać w kombinezon i leżeć "za kratkami" czyli w łóżeczku. I nie lubi soczku marchewkowego ;D ;)

Do góry