reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam lipcoweczki
Niania super , ze jestes juz sie martwilysmy i strasznie tesknilysmy!!!!!
ania wsztystkiego naj z okazji urodzinek!!!!!moc buziakow, zdrowka i milosci i oczywiscie pociechy z Jasienka!!!!!!! :laugh: :-* :-* :-* :-*
co do swiat, to chyba spedzimy je w domu, jeszcze nic nie wiem...........jak ustalimy to napisze!!!!!a co do prezentow, to jeszcze nic nie planowalam, bedzie pewnie jak zawsze, wszystko na ostatnia chwile!!!!!
mania moc caluskow dla Gabi z okazji nowego miesiaca :-* :-* :-* :-*
Niania super , ze jestes juz sie martwilysmy i strasznie tesknilysmy!!!!!
ania wsztystkiego naj z okazji urodzinek!!!!!moc buziakow, zdrowka i milosci i oczywiscie pociechy z Jasienka!!!!!!! :laugh: :-* :-* :-* :-*
co do swiat, to chyba spedzimy je w domu, jeszcze nic nie wiem...........jak ustalimy to napisze!!!!!a co do prezentow, to jeszcze nic nie planowalam, bedzie pewnie jak zawsze, wszystko na ostatnia chwile!!!!!
mania moc caluskow dla Gabi z okazji nowego miesiaca :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez dostalam jakies podejzane maile, ale zaraz je wywalilam!!!!!!!
a u nas pochmurno i szro, snieg stopnial i juz nie ma tej nutki romantyzmu na zewnatrz
a u nas pochmurno i szro, snieg stopnial i juz nie ma tej nutki romantyzmu na zewnatrz
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Wiecie co, trafił mi się synek dziwny, on lubi obcinanie paznokci i...czyszczenie noska ;D Nawet, jak po kąpieli na przebieraku trochę zaczyna pebekiwać, to wystarczy wacik z solą fizjologiczną, albo gruszka i pojawia się skupienie ;D : A pamiętam synka mojej kuzynki w takiej sytuacji, darł się wniebogłosy
I lubi też całowanie pod bródką, śpiewanie i moje tańce-wygłupiańce :laugh:
A co lubią szczególnie inne lipcowe maleństwa?
I lubi też całowanie pod bródką, śpiewanie i moje tańce-wygłupiańce :laugh:
A co lubią szczególnie inne lipcowe maleństwa?
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ale numer, dostalam dzisiaj list z Nutricii z przeprosinami za to ze przyslali mi za szybko ten poradnik starszego dziecka i ze mam nie trzymac tak dlugo tych probek tylko je sama zjesc!!!!
jak przyjdzie pora to przysla mi nowy znowu z probkami
jak przyjdzie pora to przysla mi nowy znowu z probkami
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika lubi obcinanie paznokci!!! ;D ma wtedy bardzo powazna minke
lubi tez calowanie po golych nozkach-smiech na calego i ogolnie lezenie z gola pupa
tanczenie - na raczkach i tany tany
lubi siedziec mi na kolanach jak do was pisze( tak wlasnie teraz jest) ;D
bardzo lubi sie tez kapac
lubi tez calowanie po golych nozkach-smiech na calego i ogolnie lezenie z gola pupa
tanczenie - na raczkach i tany tany
lubi siedziec mi na kolanach jak do was pisze( tak wlasnie teraz jest) ;D
bardzo lubi sie tez kapac
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
O kąpać Kornel tez się lubi A przeszcześliwy jest, jak oboje z mężem się nim zajmujemy, gadanie, obejmowanie, całowanie po szyjce, potem nasze dziecko wynagradza nam to, bo jest przez jakiś czas zrelaksowane, szczęśliwe i spokojne
Za to niecierpi się ubierać w kombinezon i leżeć "za kratkami" czyli w łóżeczku. I nie lubi soczku marchewkowego ;D
Za to niecierpi się ubierać w kombinezon i leżeć "za kratkami" czyli w łóżeczku. I nie lubi soczku marchewkowego ;D