reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Rzeczywiście dziś jest cudownie na dworzu. Ja tez spacerowalam z Maciejkiem z przyjemnością, wyjątkowo nie patrzyłam na zegarek, żeby odbębnić tą godzinkę. No wstyd sie przyznać, ale nie chce mi się zazwyczaj samej kręcic w kółko :
Dziewczynmy, jak spedzacie w tym roku święta? Wyjezdzacie gdzies z dziecmi?
My zostajemy w W-wie, prawie sami. Ale tak zdecydowalismy. Zaprosimy tylko siostre meza, tez zostaje tu sama. Troche szkoda mi tak bez rodzinki, ale z drugiej strony nie ma gdzie przenocowac z Maciejką, on placze w nocy... Postanowiliśmy wszelkie takie wojaże zostawić na kiedy indziej, gdy Macius bedzie mniej kłopotliwy
Dziewczynmy, jak spedzacie w tym roku święta? Wyjezdzacie gdzies z dziecmi?
My zostajemy w W-wie, prawie sami. Ale tak zdecydowalismy. Zaprosimy tylko siostre meza, tez zostaje tu sama. Troche szkoda mi tak bez rodzinki, ale z drugiej strony nie ma gdzie przenocowac z Maciejką, on placze w nocy... Postanowiliśmy wszelkie takie wojaże zostawić na kiedy indziej, gdy Macius bedzie mniej kłopotliwy
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Nianiu WITAJ Z POWROTEM SUPER ŻE JESTEŚ
Co do pracy, uczucia mieszane, od radości, poprzez podniecenie, do melancholii i smutku :
Reszta na nowym wątku, w którym i Ty mam nadzieję będziesz brała aktywny udział A teraz nie przeszkadzam, czytaj, czytaj, duuuużo masz do nadrobienia :-*
Co do pracy, uczucia mieszane, od radości, poprzez podniecenie, do melancholii i smutku :
Reszta na nowym wątku, w którym i Ty mam nadzieję będziesz brała aktywny udział A teraz nie przeszkadzam, czytaj, czytaj, duuuużo masz do nadrobienia :-*
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
gazelaczek pisze:Dziewczynmy, jak spedzacie w tym roku święta? Wyjezdzacie gdzies z dziecmi?
My zostajemy w Gdańsku i pewnie przypłacę to depresją ale tak postanowiliśmy. Będą to pierwsze Święta Bożego Narodzenia z rodziną męża. O ile oczywiście nie wymyślą sobie gdzieś wyjazdu, bo jest jeszcze możliwość, że spędzimy te święta sami. W sumie z dwojga złego wolałabym już to drugie rozwiązanie. Nie mam pomysłu na prezenty, a dla rodziny męża to one stanowią ideę świąt. Już mam nerwa jak myślę o wigilii a co dopiero za miesiąc...
mania
Fanka BB :)
aha aha aha Nianiu co za wirus Was dopadl?
Dziewczyny ja nie wiem jak u Was ale u mnie juz pare razy ktos wysylal e-maile z trojanami (oby tylko ) tworzyl adres identyczny z moim w temacie zazwyczaj nie bylo nic lub :
za pierwszym razem tylko cyfra 1
za drugim razem rice
i przypuszczam ze to ktos kto zaglada na forum bo jeden adres mialam tylko i wylacznie na potrzeby tego forum
czy ktorasz Was dostala cos podobnego??
wkurzam sie tylo ze jakiejs malpie cos przeszkadza
Dziewczyny ja nie wiem jak u Was ale u mnie juz pare razy ktos wysylal e-maile z trojanami (oby tylko ) tworzyl adres identyczny z moim w temacie zazwyczaj nie bylo nic lub :
za drugim razem rice
i przypuszczam ze to ktos kto zaglada na forum bo jeden adres mialam tylko i wylacznie na potrzeby tego forum
Iwon pisze:Gazelaczku, skoro masz kontakt z Nianią to przekaż jej proszę ode mnie, że jej brakuje bardzo, zwłaszcza na butelkowym, a dzieje się dużo, oj dzieje
az mam łzy w oczach :-* :-* :-* wiesz, ze i ja teskniłam
PS. Nadrabiam Jak zwykle ;D ale zajebiscie być z wami
przepraszam, ze nie porusze kazdego tematu ale połowy juz po prostu nie pamietam
reklama
mania pisze:aha aha aha Nianiu co za wirus Was dopadl?
za drugim razem rice
Mania ale numer ja miałam własnie Trojana!!! To gów.....o zapsuło nam bwszytsko. Nie mam poczty, kontaktów. Przezb tydzien nie wiedzielismy o co chodzi. W koncu michał przeinsralował cały systemn i jestem!! :-)
u mnie nadawcą była osoba która ma taki adres mailowy jak ja , zmieniona tylko jedna literka.