reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ze wzgledu na tak cudowny dzien w którym mozemy być z znów z wami nasz spacerek trwał dziś troche mniej niz zwykle >:D ::) Teraz Maks dalej"spacerkuje" na balkonie :p
No coż on napewno po obudzeniu to zrozumie :laugh:

reklama
Rzeczywiście dziś jest cudownie na dworzu. Ja tez spacerowalam z Maciejkiem z przyjemnością, wyjątkowo nie patrzyłam na zegarek, żeby odbębnić tą godzinkę. No wstyd sie przyznać, ale nie chce mi się zazwyczaj samej kręcic w kółko ::)

Dziewczynmy, jak spedzacie w tym roku święta? Wyjezdzacie gdzies z dziecmi?

My zostajemy w W-wie, prawie sami. Ale tak zdecydowalismy. Zaprosimy tylko siostre meza, tez zostaje tu sama. Troche szkoda mi tak bez rodzinki, ale z drugiej strony nie ma gdzie przenocowac z Maciejką, on placze w nocy... Postanowiliśmy wszelkie takie wojaże zostawić na kiedy indziej, gdy Macius bedzie mniej kłopotliwy :)

Nianiu WITAJ Z POWROTEM SUPER ŻE JESTEŚ :)

Co do pracy, uczucia mieszane, od radości, poprzez podniecenie, do melancholii i smutku ::)
Reszta na nowym wątku, w którym i Ty mam nadzieję będziesz brała aktywny udział ;) A teraz nie przeszkadzam, czytaj, czytaj, duuuużo masz do nadrobienia :-*

gazelaczek pisze:
Dziewczynmy, jak spedzacie w tym roku święta? Wyjezdzacie gdzies z dziecmi?

My zostajemy w Gdańsku i pewnie przypłacę to depresją ale tak postanowiliśmy. Będą to pierwsze Święta Bożego Narodzenia z rodziną męża. O ile oczywiście nie wymyślą sobie gdzieś wyjazdu, bo jest jeszcze możliwość, że spędzimy te święta sami. W sumie z dwojga złego wolałabym już to drugie rozwiązanie. Nie mam pomysłu na prezenty, a dla rodziny męża to one stanowią ideę świąt. Już mam nerwa jak myślę o wigilii a co dopiero za miesiąc...

u nas dzis leje i wieje wiec nici ze spacerku :-[ :p

a my swieta spedzimy pewnie we wlasnym gronie a prezenty poszly w swiat juz we wrzesniu wiec teraz tylko kartki musze powysylac i luzik rodzinka z glowy ;)

a moja Gabcia ma dzis juz 5 miesiecy :o ale ten czas leci ...
iiii....musze sie Wam pochwalic ze od piatku jemy juz kaszke ryowa ;D

aha aha aha Nianiu co za wirus Was dopadl?

Dziewczyny ja nie wiem jak u Was ale u mnie juz pare razy ktos wysylal e-maile z trojanami (oby tylko ) tworzyl adres identyczny z moim w temacie zazwyczaj nie bylo nic lub :
za pierwszym razem tylko cyfra 1
za drugim razem :price

i przypuszczam ze to ktos kto zaglada na forum bo jeden adres mialam tylko i wylacznie na potrzeby tego forum

czy ktorasz Was dostala cos podobnego??

wkurzam sie tylo ze jakiejs malpie cos przeszkadza :mad:

Iwon pisze:
Gazelaczku, skoro masz kontakt z Nianią to przekaż jej proszę ode mnie, że jej brakuje bardzo, zwłaszcza na butelkowym, a dzieje się dużo, oj dzieje  ;) :)

az mam łzy w oczach :-* :-* :-* wiesz, ze i ja teskniłam :)

PS. Nadrabiam :) Jak zwykle ;D ale zajebiscie być z wami
przepraszam, ze nie porusze kazdego tematu ale połowy juz po prostu nie pamietam

reklama
mania pisze:
aha aha aha Nianiu co za wirus Was dopadl?

Dziewczyny ja nie wiem jak u Was ale u mnie juz pare razy ktos wysylal e-maile z trojanami (oby tylko ) tworzyl adres identyczny z moim w temacie zazwyczaj nie bylo nic lub :
za pierwszym razem tylko cyfra 1
za drugim razem :price

i przypuszczam ze to ktos kto zaglada na forum bo jeden adres mialam tylko i wylacznie na potrzeby tego forum

czy ktorasz Was dostala cos podobnego??

wkurzam sie tylo ze jakiejs malpie cos przeszkadza  :mad:

Mania ale numer ja miałam własnie Trojana!!! To gów.....o zapsuło nam bwszytsko. Nie mam poczty, kontaktów. Przezb tydzien nie wiedzielismy o co chodzi. W koncu michał przeinsralował cały systemn i jestem!! :-)
u mnie nadawcą była osoba która ma taki adres mailowy jak ja , zmieniona tylko jedna literka.

Do góry