reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
a my kupilismy... 80. I Maciek normalnie tonie w kombinezoniku, hi hi
Ale cieplo mu i mam pewnosc, ze do marca pochodzi w tym. Tzn pojeździ
Ale cieplo mu i mam pewnosc, ze do marca pochodzi w tym. Tzn pojeździ
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
dzieki Elwisku za wiesci od Niani i komplemety maluszkowe. Alę Twoj Kuba już duży! Pół roku skończone, no nooooo
elfiko
lipcowe mamy ´05
Maciejka śliczny przy suwaczku !!!
Ja dla Weroniki mam kurteczke na 68 i w tym tygodniu ide na zakupy bo już ciasna sie zrobiła, normalnie myślałam żę cała zime obchodzi a tu lipa trzeba kupić coś nowego. Zmierzyłam ją dzisiaj i ma 67 cm!!! Po kim ona tak rośnie to ja nie wiem, my z mężem raczej do maluchów należymy
Ja dla Weroniki mam kurteczke na 68 i w tym tygodniu ide na zakupy bo już ciasna sie zrobiła, normalnie myślałam żę cała zime obchodzi a tu lipa trzeba kupić coś nowego. Zmierzyłam ją dzisiaj i ma 67 cm!!! Po kim ona tak rośnie to ja nie wiem, my z mężem raczej do maluchów należymy
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej kochane!!
buuu tymul się budzi
później zajzę
buuu tymul się budzi
później zajzę
kaśka k
Fanka BB :)
helooo widzę że cisza na bb jak to bywa w wekendy
Gazelaczku niestety czeka nas szpital najpóźniej w styczniu no a jeśl wyniki będą złe te co mam zarobić za tydzień no to szybciej pojedziemy
no i znowu się martwię bo mała ma biegunkę i ulewa coraz więcej ale narazie to nie są wymioty, troszkę jestem już przewrażliwiona kazali małą obserwować jeśli zacznie wymiotować to może być oznaka większych bakcyli
Gazelaczku niestety czeka nas szpital najpóźniej w styczniu no a jeśl wyniki będą złe te co mam zarobić za tydzień no to szybciej pojedziemy
no i znowu się martwię bo mała ma biegunkę i ulewa coraz więcej ale narazie to nie są wymioty, troszkę jestem już przewrażliwiona kazali małą obserwować jeśli zacznie wymiotować to może być oznaka większych bakcyli
elfiko
lipcowe mamy ´05
oj Kasiu, czytam i bardzo mi żal Martyni kochanej :-[ mam nadzieję że szybciutko sie pozbędziecie tych wstretnych zarazków które ja atakuja :-[
Takie maleństwo i tyle sie już nacierpiała kruszynka kochana, trzymajcie sie dzielnie , ja i weronika trzymamy kciuki z całej siły :-*
Takie maleństwo i tyle sie już nacierpiała kruszynka kochana, trzymajcie sie dzielnie , ja i weronika trzymamy kciuki z całej siły :-*
kolorowa_kredka
Fan(ka)
maniulka, klaudia dziekuje za zyczonka urodzinowe
z "grubsza nadrobiłam" póxniej cos kochane skrobne bo jakies małe kochane conieco wisi mi na kolanach i ciezko mi pisc jedna reka i nie chce zeby sie obudził
kasienko oby martyska szybciutko do zdrówka wróciła i abyście po wstretnych szpitalach nie musiały się włóczyć !!!!! trzynamy za was kciuki :-* :-*
pozdrawiamy was kochane i pamietamy o was
z "grubsza nadrobiłam" póxniej cos kochane skrobne bo jakies małe kochane conieco wisi mi na kolanach i ciezko mi pisc jedna reka i nie chce zeby sie obudził
kasienko oby martyska szybciutko do zdrówka wróciła i abyście po wstretnych szpitalach nie musiały się włóczyć !!!!! trzynamy za was kciuki :-* :-*
pozdrawiamy was kochane i pamietamy o was
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No i jeszcze sie pochwale postepami w usypianiu. Nie wem czy pamietacie ale Maciek zapomniał, jak sie samemu zaypia w łózeczku, w zwiazku z tym od wczoraj stosowalam technike Tracy z braniem go na rece i wkladaniem do lozka. No i bylo tak: wczoraj 16 razy i zasnął, dzisiaj do poludnia 11 razy, po poludniu 5 razy i poznym popoludniem 3 razy. Hura!!!!