reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u nas dzisiaj pogoda tragczna, w nocy padał deszcz i prawie nic nie zostalo ze śniegu a było tak pięknie buuu. Teraz jest szaro brudno i cały czas leci taki paskudny drobny deszczyk :-[ Na spacerek chyba dzisiaj nie pójdziemy :-[
Ja jestem ledwo żywa bo wczoraj sie nieżle napracowalam a w nocy Weronika sie budziła co chwila i praktycznie cała noc nie spałam. teraz mnie boli głowa wiec ide pić kawe.
Miłęgo dnia mamusie Wam życze :)

reklama
Gazelaczku Tosia to wlaśnie od Antoniny ;) imie wybralismy z mezem jeszcze przed slubem, jakieś 8 lat temu, jakby byl chlopiec to bylby Kornel, dlatego mam taki sentyment do synka Iwon.

Marzy mi się szarlotka, ale mam takiego lenia że nie ma szans z moim lakomstwem ;D

Wiecie jaką fajną zabawę ma Tosia... bawimy się balonikami, tzn ja odbijam a mala patrzy, piszczy, smieje się...
jeszcze chcę kupić coś do robienie baniek mydlanych, bo to w sumie podobne...

tofinek pisze:
Gazelaczku Tosia to wlaśnie od Antoniny ;) imie wybralismy z mezem jeszcze przed slubem, jakieś 8 lat temu, jakby byl chlopiec to bylby Kornel, dlatego mam taki sentyment do synka Iwon.

:-* :-* :-* ode mnie i od Kornelka :)

A tak w ogóle, to dzień doberek :)
U nas też pogoda raczej nieciekawa, ale nie pada, więc spacer obowiązkowy :)

Klaudia, mam nadzieję, że humorek już znacznie lepszy. A z tymi mężami czasem tak bywa, u mnie było wczoraj podobnie ::) Ale już jest ok :p :)

Joasia jak tam imprezka? Nie odzywasz się? Chyba nie poszłaś za ciosem z tym winem :laugh: :laugh: :laugh:

Elfiko, a ja nadal widzę starę fotkę i wkurza mnie to :mad:, bo nie wiem o co chodzi z tym moim internetem ???
Z jakiej strony je wklejałaś? Może mój nie odczytuje tej strony ::)

kaśka k pisze:
Gazelaczu na coli mała dostała dwa razy antybiotyk zinaceff teraz jedziemy na przemian z urotrimem i furaginem jeśli się coli zwiekszy to dostanie inny antybiotyk no i nie będziemy czekać do stycznia na konkretne badania tylko odrazu nas wezmą
za tydzień kontrola siuśków więc zobaczymy

Kasiu gdzie Was wezmą? Masz może przypadkiem na myśli do szpitala??? Qrcze, ja nie wiem co robić, bo ostatnio tej krwi bylo tak dużo, jak nigdy dotychczas... No i Maciuejek znow ma takie straszne placze.

Na szczescie tej nocy byl cuuudowny! Co prawda od 7-mej juz nie chcial spac i dopiero teraz usnął, ale nie bede już marudzić ::) No a na pierwsze karmienie obudzil nas dopiero o 4tej. Jestem happy :D

witajcie babeczki!!!

wlasnie wstalismy po wilegiwaniu sie od 8 rano i pijemy sobie kawke:) zaraz zbieramy sie do sklepu bo w lodowce mamy tylko swiatlo!!!!!! :laugh: :laugh:

Iwon po imrezce nawet nawet, pylo pare milych momentow, ale nie obylo sie bez roznic zdan hihihihii, a co do winka to skusilam sie tylko na jeden kieliszeczek, w sumie to tylko tak na smaczek, bo jakos nie czulam nic przyjemnego......chodzi mi o upojenie lekkie :) Rafal stwierdzil, ze szkoda na mnie alkoholu!! :laugh:

Klaudus przjsciowe klopoty poporodowe hihihihihi, zaloze sie, ze jak pokarzesz mezulowi koszulke to zmieknie:) :) :)

Martuska zgadzam sie z e_mama, zdjecia superanckie...i pani mloda  :)

Klaudiuś - z mężami tak bywa. Na szczęście my też czasem dajemy im w kość  :p

Tofinku - Tosia to pięęęękne imię. Ale z kolei Antonina brzmi tak poważnie dla dziecka. Hm... ciekawe czy bym sie zdecydowala tak nazwać córeczkę.

reklama
Cześć dziewczyny :) Sorki , ze tak sie wtryniam, ale dopadł mnie cholerny dylemat z kupnem kombinezonu dla synka. Proszę napiszcie jaki rozmiar kombinezonów maja wasze pociechy? Mój szklab ma teraz 67cm. Z góry dziękuję i pozdrawiam :-*

Do góry