reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzieki dziewczynki za porady,....tego sie wlasnie spodziewalam,madrych przyjacielskich rad:) ;) ;) ;)

to ja zmykam imprezowac, i oczywiscie ide nalac sobie wineczka!!!!!
caluski kochane!!!!!!i do juterka!!!!

reklama
Ja tez widze nowe zdjecie Elfiko.
Weroniczka widze ladnie ustawiona przez mamusie :)
Rezcywiscie rosna te dzieciaczki nasze. Ja popatrzylam sobie na te zdjecia "po porodowe" naszych malenstw i widac olbrzymia roznice. E_mamo to co jedzicie w gondolce jeszcze czy juz nie?

Gazelaczku kurcze zal mi Maciusia i Ciebie. Moze uda sie wstrzelic z takim lekarstwem, ze bakcyl zginie marnie.

Joasiu dobrej zabawy. Ja tez opowiadam sie za piwkiem czy winkiem. My bedziemy pic Chianti wybrane dla mnie przez meza:)

uuuuuuuuu, a ja po Carlo Rosi różowym odlatuję....
biedna Julka.... :) ;) ;D :p :p :p

Martuśka gondolka jeszcze w użytku, ale dosłownie na chwilkę, na poważniejsze wyprawy przełożę już spacerówkę. Niech ma dziewczyna dorosłość :) ;) ;) ;D 8) :p :p :p Acha, cudne fotki Martuśka te sprzed ciąży:) byłaś piękną panną młodą :)

My tez dzisiaj trochę poimprezowaliśmy. Przyszli do nas sąsiedzi z 2,5-miesięcznym synkiem. Wypiłam Karmi kawowe, objadłam się krakersami i teraz mi niedobrze. Dzisiaj chyba mnie dopadł dołek :( Mąż mnie rano wkurzył. Wystarczyło, że powiedział jedno zdanie i zepsuł mi humor na cały dzień :( No i koszulka leży dalej w szafie. Nawet mi się jej nie chce dzisiaj ubierać.

W ogóle to jestem wkurzona na teściową i Łukasza, bo noszą Maćka na rękach i usypiają go tak jak są z nim. Ja tyle włożyłam pracy w to, żeby nauczyć go zasypiać w łóżeczku, a oni mi go rozpieszczają na maksa. Dzisiaj popołudniu musiałam go 16 razy brać na ręce z łóżka i kłaść spowrotem zanim usnął. No ale w końcu usnął i spał 2 godziny. Ciekawe jak będzie dziś w nocy??

Ja winko też od czasu do czasu popijam...

Elfiko ty to chyba jesteś ideał żony. U ciebie w domku, to chyba ani pyłku kurzu nie ma :) Obiadki na cały tydzień, ciasto upieczone - rany kiedy ty to wszystko robisz???

Gazelaczu na coli mała dostała dwa razy antybiotyk zinaceff teraz jedziemy na przemian z urotrimem i furaginem jeśli się coli zwiekszy to dostanie inny antybiotyk no i nie będziemy czekać do stycznia na konkretne badania tylko odrazu nas wezmą
za tydzień kontrola siuśków więc zobaczymy

co do mojej fotki dziękuję ;D jakaś grubsza się robię ale to fajnie cieszę się z tego a nie tam same gnaty tylko mi wystawały ostatnio ;)

teraz zmykam spać właśnie skończyłam pisać pisma na poniedziałek do urzędu ale mądra jestem matko kochana kto nawymyślał tyle przepisów ::)

reklama
Klaudia pisze:
Ja winko też od czasu do czasu popijam...

Elfiko ty to chyba jesteś ideał żony. U ciebie w domku, to chyba ani pyłku kurzu nie ma :) Obiadki na cały tydzień, ciasto upieczone - rany kiedy ty to wszystko robisz???
Klaudia to sie uśmiałam, ja ideał żony :p no to Ci prawde zdradze że ja leń jestem niesamowity i czasem mnie tylko takie odpały łapia i musze to wykorzystywać bo inaczej byśmy z brudu umarli :p
Nie generalnie wychodze z zasady że weronika jest najważniejsza i jak mam z nią dużo zajęć to nic poza tym nie robie a jeśli już po takim męczącym dniu z mała mam chwilke czasu to na bb siedze żeby sie troszke zrelaksować.
Ale są też dni takie jak wczoraj i poprostu mam ochote coś upichcić i posprzątać i wtedy jakos tak wszystko mi szybko wychodzi i nawet sie nie męcze, a że był mąż w domu to sie weroniką zajmował a ja sie w kure domową bawiłam ;D

Do góry