reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kaśka k pisze:
co do niani to mam jakieś średnie wrażenie ale pewnie byłoby tak z każdą która zbliżyłaby się do mojej kruszynki jakieś dziwne emocje mam z tym związane

Kaśka zaufaj matczynej intuicji! Jeśli wrażenie jest średnie, to chyba nie jest jeszcze ta osoba! :p Przy właściwej poczujesz od razu bluesa, mimo oczywistych wątpliwości i lęku ::)

reklama
witam popoludniu:)

moje chlopaki spia jak suselki........a ja staram sie cos zrobic w domu, ale jakos sie nie moge zmobilizowac!!!!!

spald u nas sliczny sniezek........a za chwilke deszczi romantyczne wodoczki szak trafil ;) ;) :laugh: :laugh:

galeryjka superowka........ale usmiechniete te lipcowe dzieciaczki!!!!!!

Iwon zazdroszcze wypadu do pubu........teskni mie sie za zyciem towarzyskim, strasznie bym sie gdzies wybrala!!!!no ale coz.................trzeba czekac!!! :(

no i gdzie ta nasza Niania sie podziewa?????????????

witam
Iwon fotka nie ruszana, nowa, nie zmieniałam, zmieniłam tylko weronike w suwaku
My juz po spacerku i po obidadku, weronika wsunęła słoiczek zupki i 100ml mleka a teraz siedzi mi na kolanach i próbuje cos tez napisac

oto co moja córcia wam chciała powiedziec : , novbv m bv mvk,,kkfvvmgn v ;D ;D ;D ;D

u na zima na całego i spacerelk był super!
teraz połoze dzidzie spać i zajmę sie obiadkiem dla nas no i ciasto jakies upieke
narazie mamusie ;)

No wlasnie Elfiko dzisiaj ostatki i ja tez mam plana cos upiec. Nie ma zbyt wielu skladnikow, bo tu ciezko o cos normlanego, ot to co przywiozlam sobie z Polski. Chyba cos z jablkami upieke i to na tortownicy, bo tylko taki przyrzad do pieczenia mam.
Moze i nam uda sie dzisiaj zatanczy, bo to cos co lubimy z mezem :)

Iwon, no tak, moj Alus tez chodzi spac regularnie, bo kapie go o 19-stej i tak 19:20 19:30 zaczyna jesc. Trzymam go dlugo przy piersi na wieczor, zeby sie najadl ile mu sie zmiesci z dowch cycow i zazwyczaj 20:00 czasem 20:30 juz spi. Czytalam na czerwcowkach, ze niektore ich dzieci sa wyregulowanej co co minuty prawie i az im zazdoszcze ;)

A tutaj dzisiaj cisza jak makiem zasial. W tamtym tygodniu pamietam, ze bylo busy w sobote ;D

a ja wlasnie upieklam pieknego........zakalca :(, trudno, moze innym razem sie uda, zreszta przynajmniej nie przytyje!!!!!!

zapomnialam, ze dzisiaj ostatki...............szkoda, ze siedzimy w domku, trzeba chyba cos wykombinowac!!!!!!

No to i my się przywitamy wieczorową porą :)

Dzisiaj zaszaleliśmy na zakupach i Julka dostała playgrounda, od razu mi lepiej :):):) Też tak macie? ja jak wydam trochę kasy to od razu mam lepszy humor :) Wydaje mi się, że zabawka trafiona w 10, bo tak się moje dziecko zaaferowało tymi wszystkimi grzechoteczkami, szeleszczakami, przyciskami że zasnęło ze zmęczenia ;)
A miałam sobie coś kupić hihi

Nawet nie wiedziałam, że dziś są ostatki, ale przeczuwaliśmy chyba coś z mężulkiem bo sobie pyszne różowe winko na wieczór kupiliśmy :)
A ciasto też zostało kupione i już prawie skonsumowane :) Alka- moje odchudzanie chwilowo diabli wzięli :)
Acha kochana gdzie się podziewasz ? Odezwij się do nas :):):)

elfiko pisze:
witam
Iwon fotka nie ruszana, nowa, nie zmieniałam, zmieniłam tylko weronike w suwaku
?? A ja widzę w profilu Twoją starą fotkę, z Weroniką na rączkach, tą taką zamazaną. Wczoraj miałaś tą nową, bardziej wyraxną, a dzisiaj widzę znowu tą "starą" ??

reklama
Hej dziewczyny,

A u nas porażka. Maciuś tydzien bral lekarstwo na zwalczenie gronkowca, potem tydzien przerwy i oddalismy znow kupke na badania. Wyniki będą w nastepnym tygodniu, a tymczasem juz od wczoraj znow jest krew na pieluszce. No i teraz wiem czemu sie tak darl ostatniej nocy... I przy jedzeniu szarpie sie, bo Go cos boli... Szkoda, bo myslalam ze szybko nam pojdzie z tym bakcylem.

Kasiu - a Ty jak leczysz Martynkę z E.coli? Bierzecie jakis antybiotyk? Bo my mielismy w zaleceniu takie leki: Baktrim, Trilac i Enerol.

Do góry