reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kaudia no no no, to chyba maz sie ucieszyl jak Cie w niej zobaczyl? ;)

A ja wykapalam moje dziecko nakarmilamz dwoch piersi i Alus wlasnie usnal sam w lozeczku. Grzeczny chlopczyk. Ciekawe co noc przyniesie ::)
Ja tu jeszcze chwilke posiedze i zmykam dokonczyc klopsy na jutro, no a potem znowu sie pojawie :D

Tusia to zaszalalas z bluzeczkami, niektore juz na przyszle lato. No ale prawda, duzo jak za tyle nie wydalas.

Kurcze nie moge znależć na necie tej halki, ale jest to coś podobnego do tej

p466small2bn.jpg

Ojojoj, dziewczyny, po przeczytanu Waszych dzisiejszych depresyjno-jesiennych postów ;), nie wiem, czy powinnam pisać o tym, że dziś Kornel po raz pierwszy został z opiekunką, a mąż porwał mnie na randkę do pubu :) I że opiekunka spisała się świetnie, Kornelek grzeczny i zadowolony, a ja wreszcie mogłam posiedzieć sobie w dymie, z drinkiem i fajeczką, wspominając dawne czasy 8) ::)
Nieeee, chyba nie powinnam o tym pisać, po co Was jeszcze bardziej drażnić ;) :laugh: No to już więcej żadnych szczegółów, cicho sza ;)
PS. Ale paznokcie tez mam poszarpane ::) :p

Klaudia koszuleczka fiu fiu 8) ;D

Iwon super masz męża , mmój też mógłby wpaść na taki pomysł. ::)
Chociaz po tym co dzisiaj zastałam po powrocie do domu chyba narazie sobie odpuszcze zostawianie Weroniki z kimkolwiek ::)

Iwon
Iwon pisze:
Kornel po raz pierwszy został z opiekunką, a mąż porwał mnie na randkę do pubu :)
i tak trzymac!!, ja to mysle, ze choc raz w tygodniu my mamuski powinnysmy gdzies wyskoczyc z naszymi mezczyznami, zeby tak poczuc zew natury 8) Ale of course jak nasza wiekszosc nie stosuje sie do tego :(

reklama
Ale fajowa galeryjka :) :) :)

Elfiko to zdjęcie z roześmianą od ucha do ucha Weroniką jest urocze :) No i teraz widać, że chyba do taty podobna, co? A tak na marginesie, to fajny ten Twój mąż. Tak dojrzale wygląda, chyba, że trochę starszy od Ciebie po prostu 8)

No a ząbki Maciusia to w ogóle powinny wg mnie być hitem kwartału na lipcówkach :laugh: :laugh:

Do góry