reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kaudia no no no, to chyba maz sie ucieszyl jak Cie w niej zobaczyl?
A ja wykapalam moje dziecko nakarmilamz dwoch piersi i Alus wlasnie usnal sam w lozeczku. Grzeczny chlopczyk. Ciekawe co noc przyniesie :
Ja tu jeszcze chwilke posiedze i zmykam dokonczyc klopsy na jutro, no a potem znowu sie pojawie
Tusia to zaszalalas z bluzeczkami, niektore juz na przyszle lato. No ale prawda, duzo jak za tyle nie wydalas.
A ja wykapalam moje dziecko nakarmilamz dwoch piersi i Alus wlasnie usnal sam w lozeczku. Grzeczny chlopczyk. Ciekawe co noc przyniesie :
Ja tu jeszcze chwilke posiedze i zmykam dokonczyc klopsy na jutro, no a potem znowu sie pojawie
Tusia to zaszalalas z bluzeczkami, niektore juz na przyszle lato. No ale prawda, duzo jak za tyle nie wydalas.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ojojoj, dziewczyny, po przeczytanu Waszych dzisiejszych depresyjno-jesiennych postów , nie wiem, czy powinnam pisać o tym, że dziś Kornel po raz pierwszy został z opiekunką, a mąż porwał mnie na randkę do pubu I że opiekunka spisała się świetnie, Kornelek grzeczny i zadowolony, a ja wreszcie mogłam posiedzieć sobie w dymie, z drinkiem i fajeczką, wspominając dawne czasy 8) :
Nieeee, chyba nie powinnam o tym pisać, po co Was jeszcze bardziej drażnić :laugh: No to już więcej żadnych szczegółów, cicho sza
PS. Ale paznokcie tez mam poszarpane :
Klaudia koszuleczka fiu fiu 8) ;D
Nieeee, chyba nie powinnam o tym pisać, po co Was jeszcze bardziej drażnić :laugh: No to już więcej żadnych szczegółów, cicho sza
PS. Ale paznokcie tez mam poszarpane :
Klaudia koszuleczka fiu fiu 8) ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Iwon
i tak trzymac!!, ja to mysle, ze choc raz w tygodniu my mamuski powinnysmy gdzies wyskoczyc z naszymi mezczyznami, zeby tak poczuc zew natury 8) Ale of course jak nasza wiekszosc nie stosuje sie do tegoIwon pisze:Kornel po raz pierwszy został z opiekunką, a mąż porwał mnie na randkę do pubu
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ale fajowa galeryjka
Elfiko to zdjęcie z roześmianą od ucha do ucha Weroniką jest urocze No i teraz widać, że chyba do taty podobna, co? A tak na marginesie, to fajny ten Twój mąż. Tak dojrzale wygląda, chyba, że trochę starszy od Ciebie po prostu 8)
No a ząbki Maciusia to w ogóle powinny wg mnie być hitem kwartału na lipcówkach :laugh: :laugh:
Elfiko to zdjęcie z roześmianą od ucha do ucha Weroniką jest urocze No i teraz widać, że chyba do taty podobna, co? A tak na marginesie, to fajny ten Twój mąż. Tak dojrzale wygląda, chyba, że trochę starszy od Ciebie po prostu 8)
No a ząbki Maciusia to w ogóle powinny wg mnie być hitem kwartału na lipcówkach :laugh: :laugh: