reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja to już tradycyjnie za póżno, no ale cóż tak to bywa.
Mam czas dla siebie,gdy dzieciaki już śpią.
A wczoraj to nie mogłam wcale się zalogować na BB,coś nam internet się mulił,
i teraz muszę nadrobić.
Moja Oti strasznie ostatnio marudna i ręce mi odpadają!!!
Dziś byłam w pracy i wypisałam urlop wypoczynkowy(mam go do 2 stycznia) i wychowawczy(od 3 stycznia do 30 marca)---Mam,tylko nadzieję,że wszystko będzie ok!!!

w związku z moim przedłużającym się niewyspaniem obiecałam sobie że już o 21 b będę w łóżku smacznie spać a tu 23 dobija a ja na bb nadaje ;D
dziewczyny fotki superaśne może też sobie zmienię już mi się znudziły te moje

strasznie mi się muli internet,co chwila mnie wywala,
a by obejrzeć galeryjkę,mogę tylko pomarzyć
Też muszę wymienić zdjęcie,bo to już się opatrzyło!
tylko nie wiem ,jak kolo suwaczka dokleić zdjęcie???

No cóż,chyba też już pójdę spać,bo sama do siebie pisać nie będę.
Może rano uda mi się bez problemów wejść na BB.....
Karaluchy pod poduchy.......do zobaczenia rano

Hanti tak samo jak wklejasz jakiś obrazek (pamiętaj o
) czyli jeżeli to zdjęcie z kompa to go zmniejszasz (ja mam 250x250 pikseli) i wchodzisz do danych publicznych i tam gdzie masz adres suwaczka od nowej linijki wklejasz adres zdjęcia już zmniejszonego i na koniec zachowujesz zmiany.

Chyba dość prosto ci wytłumaczyłam :)

reklama
jol Baby ale produkujecie ::) no wiec mamy po Swiecie Dziekczynienia
brzuch peka :p ::) w szwach, spodnie poluzowane i pijemy herbatke ;)
Idnyczysko chwala Bogu udane
jak skonczymy ogladac filmik to naskrobie wiecej a teraz wracam do duzego ;)

Do góry