reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

My uzywamy proszku niby dla dzieci. Polecila mi go znajoma ktora juz drugie dzieco nim opiera. Jest bardzo fajny, a ze maz kupil dwie bycze paki (chyba z 6kg) to pierzemy w nim ubrania i nasze i ALusiowe. Jak byla, w Polsce to kupilismy Jelpa i nie mial uczulenia. Kilka razy mam moja wyprala z innymi rzeczami pare ubranek Alkaw proszku jaki oni w domu uzywaja i tez mu nic nie bylo. Poki co bedziemy prac w Fairy'm bo sie sprawdzil.

Co do zmagan ze spankiem, to Alus dzisiaj ominal karmienie o 23-ciej i pierwszy raz obudzil sie o 2-giej, potem jakos 4 po 4. Zobaczymy jak dzisiaj bedzie.

Alka mialas wklejac te fotki z "nowymi" wlosami o co? No a fotki ze spotkania z E_mama?? Dzieciaczki w galeryjce ogaldalam i fajnie wygladaja razem Michalek i Juleczka :) pauja do siebie 8). Macius pierwsza klasa jak zwykle, pieknie sie edukuje, chyba humanista z niego bedzie :). Majeczka modelka, figurke to po mamusi bedzie miala. Oti fajniutka no i fajnie jej, ze ma starszego brata ;) Wogole te nasze dzieciaczki to bez uroku tfu tfu ;D

reklama
a ja sie skarzylam, ze nie dostalam..............i chyba mnie uslyszeli, bo dzis w skrzyneczce byla dla mnie paczuszka!!!!!z poradnikiem i probkami kaszki i mleka!!! chyba takie same jakie dostal gazelaczek :)

elfiko cytujac kolezanke Iwon- foteczka milusia!!!!!
ciekawe jak tam polowania na indyka u mani?????????

A ja dzisiaj dostałam drugi raz paczkę: Poradnik żywienia małego dziecka. Przedwczoraj przyszła jedna a dzisiaj druga taka sama. A tydzień wcześniej Poradnik żywienia starszego dziecka. Chyba im się coś pokićkało :)

Co do proszków to ja na początku prałam w jelpie, ale raz kupiłam płyn do prania Lovella i już przy nim zostałam. Ciuszki są po nim mięciutkie, delikatnie pachną, a dopiera tak samo. I jest bardzo wydajny. Teraz już bym do proszku nie wróciła.

I jeszcze przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe dla Iwon i Kredeczki i zaocznie dla Ani, bo nie wiem, kiedy tu zaglądnę. Ostatnio jakś mi czasu brakuje i bardzo cierpię z tego powodu :(

No tak , pozmieniałam troszke na profilu i Weronisie starszą wstawiłam ;D
Aniu G. ja to dzisiaj chyba myślami na Ciebie wpłynęłam bo tak sobie koło południa pomyślałam że dawno Jasia nie widziałam bo fotek nie wklejasz i nawet chciałam napisać ale BB tragicznie chodziło i zostawiłam sobie to na wieczór. Teraz patrze a suwaczek ma zdjecie i Jasia widać ;D No i co? Czarownica elfikowa jestem ;D

Zmobilizowalam sie w koncu do odswiezenia naszego wizerunku - poszlam za Twoim przykladem elfiku i wiekszosci z Was ;) - nadchodzi zima - czas na zmiany ;D

Wypada Wam tez Jasia w galeryjce przypomniec, zobacze czy jest co wkleic (tym razem to beda moje fotki a nie meza - wiec jakosc gorsza :(, ale co tam :laugh:)

reklama
Gazelaczku no Maciejka to ładny chłopak rosnie mamuśka pewnie będzie zazdrosna o te stada lasek pod drzwiami i oknami. I zawsze tak fajnie ubrany ;D

Do góry