reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia dzięki za życzenia i zaglądaj do nas częściej, nie tylko na główny, ale i na nowy wątek dla mamuś pracujących, w końcu jesteś w tej dziedzinie pionierką :laugh: Liczymy na rady ;)

Aniu G fajne te nowe foteczki :)

Elfiko i Twoja też b. ładna, nareszcie jesteś jakaś "wyraźniejsza" :laugh:

Aniu G. Jaś jest słodziutki :) Widać, że "zdrowy chłopak" :laugh:. I pomyśleć, że to dziecko na piersi :) W sumie, to mojemu Kornelowi do Twojego Jasia nie dużo brakuje ;D Dwa tyg. temu ważył 7700, a ile wynosi ostatnia aktualizacja wagowa Jasia?

Jas 4 tyg temu wazy 7800 przy wzroscie 65cm, aktualna waga bedzie dopiero za 2 tyg jak sie bedziemy szczepic. Jestem bardzo ciekawa ile bedzie wazyl ???

No i jestem znowu. Wyprasowalam juz sterte ubranek od weroniki i ogarnelam kuchnie. teraz BB!! ;D ;D
Dzieki za zauwazenie mojej "wyraznosci" ;D

reklama
Bylam dzisiaj z Weronika na spacerku i az zalowalam ze nie zabralam aparatu bo super widoczki byly, takie biale pola, pelno sniegu, super, polubilam zime ;D ale jak wracalam to mi nos marznal i zdecydowanie wole lato ;D

Do góry