reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Witajta :)
Ja z popoludnia bo rankiem od 9 do 1-szej bylam jak to u mnie dwa razy w tyg w "pracy". Ale to tylko dorabianie, pomagam starszemu zamoznemu malzenstwu sprzatac dom (dom full wypas). No i mezus z synkiem w domu zpostali i poradzili sobie jak zawsze ;)
ok ide ogladac zdjecia i jak dziecko uspie to bede pisac.
Aha Martynce i Maji wszystkoiego naj!! :)

reklama
Witam popołudniu

Iwon wózeczek super :)

Wielkie całuski dla Martynki i Majeczki :-* :-* :-*

Co do proszków to urzywam jelpai jeszcze długo tak zostanie bo mam tą paczkę 5.4kg (chyba no w każdym bądz razie tą największą)

Co do tych promocji to też jeszcze nic nie dostałam a też się trochę tego nawypełniałam w szpitalu :( buuu

Maniu mam nadzieję ze indyk się udał :)

Co do proszków to my nie używamy ani jelpa ani żadnego takiego bo Weronika ma na nie uczulenie, dostala w szpitalu i musieliśmy jej wszystkie rzeczy dać nasze chociaż do szpitala nie było wymagane, potem w domu sprawdzałam i ma nadal te uczulenie, wiec my od początku stosujemy taki płyn Bebi i jesteśmy zadowoleni.
Teraz mam troszke problem bo bede musiała do tych Niemiec to wszystko wziąść ze sobą bo skąd ja tam wytrzasne bebi płyn albo Bebiko mleko ::)
Mąż sie śmieje że jak zobaczą w naszych bagarzach taki biały proszek zapakowany w aluminiowe torebki to nas zamkną za przemyt prochów hihihi

elfiko pisze:
Mąż sie śmieje że jak zobaczą w naszych bagarzach taki biały proszek zapakowany w aluminiowe torebki to nas zamkną za przemyt prochów hihihi

;D ;D ;D

Widzę nową foteczkę obok suwaczka? Milusia :)

A wogóle to jestem dzisiaj zła bo mi coś w karku strzeliło i nie mogę swobodnie ruszać głową :(

A teraz idę do sklepu po dżemik bo dzisiaj smażę naleśniczki bo już tak za mną chodzą chyba z tydzień czasu :)

reklama
Do góry