reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lila wierszyk :) Wiki,Fridziu, Violu, Kasiu dzięki a pamięć :)
Kasiu gratulacje i jak by co powodzenia :)
Dziewczyny z tymi gondolkami to przekichane, ciepło i wogóle, ale jużciasnawo się zaczyna robić!! My jeszcze troszkę poczekamy...

A tak wogóle to dziś miałam gosci, Tymulek troszke niespokojny po ich wizycie, ale dajemy radę ;) teraz śpi chłopinka kochany, no i oczywiście brakuje mi cholernie Artka!!!!!! Nawet teraz wstawać mi sięnie chce i staram sięspac do oporu!!

reklama
ah noi staram się pisaćwielkimi literami ;) bo jakoś nigdy ich na necie ani komórce nie uznawałam ;D

co do wagi to Tymulek ważył w piątek jakieś trochę ponad 7 kg bo niemożna było Go zważyć, bo tak szalał na wadze a w dniu narodzin miał 4 kg

Babulki mam pytanko co uważacie o chodzikach czy będziecie ich używać??? My uczymy (w przyszłości ;) ) się chodzić bez chodzika a Wy?

Chyba zmykam zaraz spać czas szybciej zleci, jeszcze tylko w albumik sobie zerknę .....

Kasiu dzięki za pamięć :)

Kredko słyszałam skrajne opinie n.t. chodzików, jeszcze nie wiem, jak się do tego ustosunkowac, pewnie, jak nadejdzie czas, przestudiujemy fachową literaturę :)

idę lulu, dobranoc :-* :-* :-*

Kredziu my juz dostalismy chodzik taki super fajny wiec bedziemy go uzywac ale tylko troszke
naczytalam sie ze szkodza ale nie dajmy sie zwariowac!
sa pokolenia wychowane na chodziku i sa zdrowe

ja chodzik bede uzywac jak np.bede chciala zrobic obiad lub cos
widzialam u mojej kolezanki ze to dziala,ale u drugiej kolezanki dzialal kojec

ale bardziej wole kupic  kojec i wstawic go do duzego pokoju lub kuchni,  tam wysypac wszystkie zabawki i w ten sposob zajac Milenke
ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu  :)

kojec planuje kupic na gwiazdke lub w styczniu

a teraz znikam papaa

Kredziu i Iwus!!! troszke spoznione ale z calego serducha naaaajlepsze zyczenia urodzinowe!!!
8.gif

Kredziu w sprawie chodzika :p my z Tymciem urzywalismy bo bylo nam wygodnie ale prawda jest taka ze maluch moze czesciej nabawic sie kontuzji bo jak wyczuje o co chodzi to "lata" i obija sie o wszelkie krawedzie (tak bylo u nas) no i opoznia to nauke samodzielnego chodzenia
ktoregos dnia wkurzylam sie na ten chodzik i na Tyma ze len z niego i chodzic mu sie nie chce i schowalam chodzik sciagnelam TYmciowi kapcie (bo jak sie okazalo tez utrudnialy bo nie czul sie bezpiecznie ) i po tygodniu Tymul chodzil ;D

nam polecano zamiast chodzika taki stojaczek gdzie maluszek moze podskakiwac i cwiczyc nozki ale to chyba tez nie jest najlepsze dla stawow i kregoslopa..wiec juz sama sie pogubilam tak czy siak my tym razem chodzika nie uzywamy!!!

E-mamo ta papryczka nazywa sie HABANERO :o >:D :o >:D O0

DZiewczyny trzymajcie kciuki jutro moj pierwszy samodzielny obiad Indykowy 8) mamy Swieto Dziekczynienia a ja nigdy takiego wielkieeeeeego ptaka nie pieklam :p

reklama
Witam wczesnym porankiem :p

Kornel od szóstej nie śpi, najpierw próbował zasnąć po herbatce, ale jak Mariusz wstał do pracy, to mały się rozkręcił, zaczął płakać i musiałam mu dać wcześniej papu. I tak meczyliśmy się aż do teraz.
To chyba ta pogoda, ja też położyłam się dziś późno w nocy, a mimo to czuję się wyspana i już nie zasnę ::)

Posłucham sobie za to nową płytkę, którą dostałam od mężusia i zrobię gulasz wołowy na obiad, dla mojego strongmena :laugh:

Maniu buźka duża za życzenia :) Fajnie mieć koleżankę za oceanem, urodzinki przedłużyły mi się do następnego dnia ;D

Powodzenia w walce z indykiem :laugh:

Co do chodzika, właśnie o to mi chodziło, też słyszałam, że to niezbyt fajna sprawa i nawet nie dlatego, ale raczej sobie go odpuścimy. Po prostu też już mamy pomysł na ten kojec z zabawkami. Rozglądałam się już nawet za takim na allegro, ale wolałabym chyba jednak nowy, w końcu będzie trochę czasu służył małemu, bo nawet jak podrośnie, może mieć tam nadal swój mały "plac zabaw".

Do góry