reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Gazelaczku i dobrze robisz :) Ja to mysle, ze Alek moglby jesc lepiej w dzien, czasem odnosze wrazenie, ze niedojada, bo... robi kupe czesto podczas jedzenia i to mu przeszkadza i tu by hcial jesc a tu kupa idzie. Jak juz zrobikupe to ochta na jedzenie juz maleje i tylko pocycka i pusci pocyca i pusci. Natomiast w nocy nadrabia, no i chce byc blisko mamy i taty ;)
Sa tez karmeinia ze przepieknei je i je przez nawet pol godziny i choc to dlugo to ja widze, ze je to nie to cieszy :)

Lilka dobry pomysl, bo wtedy bedziemy pamietaly o wszystkich lipcowkach :)

Cos tu cicho dzisiaj. Za godzine o 19-ste bede kapala moja kruszynke i pewnie zagladne tu dopiero kolo 20-stej czyli waszej 21-szej

reklama
cisza jak makiem zasiał....
ale skoro uwazacie ze fajny by był taki wątek to napiszcie kiedy macie imieniny i ur.

moze najlepiej jakbyscie napisaly do mnie prywatna wiadomosc?
wtedy wszystkie z was wzielabym do kupy i bym fajnie to ułozyla

pamietajcie aby napisac urodziny i imieninki ok? ;)

Uff, szalony dzień nareszcie ma się ku końcowi :)

Lilka całusów sto za całuśny wierszyk urodzinowy :) :) :)

Wiki i Tobie dziękuję za pamięć :-*

Widzę, ze tu cichutko, BB wciąż strasznie wolno chodzi i czuję, ze to właśnie zniechęca lipcówki do pisania na forum :( Kiedy to się skończy? ::)

Dziewczyny kupilam Majeczce karuzele - czy nie zapuzno na taką zabawkę, co?
I wiecie kupilam jej tez na alegro taka hustawke skoczek jak Majka jeszcze troche podrosnie to bedzie skakac w niej jak na jampie ;D

BB chodzi ze mnie dobija ......wrrrr :mad:

wlasnie ogladnelam film na Jedynce na faktach............szkoda gadac.....ale uwielbiam takie filmy niz jakies inne glupie amerykanskie filmy

a teraz znikam sie uczyc
papatki

mnie strasznie boli glowa :mad: dwie tabletki zjadlam i nawet na chwile nie pomoglo :mad:
a te BB to rzeczywiscie beznadziejnie chodzi, jak mam chwilke zeby cos napisac bo mala spi to zanim sie zaloguje to pobudka i trzeba sie dzieckiem zajac

Cześć baby to ja.

Nie odzywałam się długo bo kurcze nie mam czasu komputera włączyć.
Mama do mnie przyjechała więc moze chwilkę znajdę.

Ja mam teraz problem podobny z Igunia. Kładę ją i po jakimś czasie budzi się z płaczem. Nie wiem czy nie jest głodna.

Zacznę chyba dawać jej już zupki albo jakąś kaszkę. Podejrzewam że jest głodna i cycuś już jej nie starcza.
Byłam we wtorek na szczepieniu i mała waży 6400. Lekarka powiedziła że ładnie przybiera.

Życzenia serdeczne dla Kredki i Iwon.

Kredko i Iwon wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia po0ciechy z dzieciaczków i wszystkiego czego pragniecie aby wam się spełniło :) :) :)

reklama
Do góry