reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
I żeby było jasne: TO NIE JA BĘDĘ JADŁA TO CIASTO!!! ;D ;D ;D ::) :p

Na mnie czeka kanapka z tuńczykiem na ciemnym chlebie :( i kawa

oj Iwon te ciasto mnnniammm ::)
Ja też uciekam ale na spacerek bo mała właśnie wstała
dzisiaj za radą Mani dałam jej kaszki kukurydzianej na soczku i zjadła ze smakiem ;D

Elfiko - ja wlasnie po wizycie u dzieciologa będę chciala wprowadzić soczek i na nim bede robić kaszkę kukurydzianą. Wczoraj zrobilam na wodzie, sprobowalam i bleeeeee.... Dosypalam więc... kilka granulkow hermatki HIPP ;D Jablkowo-meliskowej. Mniej niz pol łyżeczki, ale przynajmniej pojawil sie jakikolwiek smak, hi hi

kochane wpadłam tylko sięprzywitać później poczytam!
dziekuje za życzenia:) no i chciałam złożyć iwon :)
iwon kochana wszystkiego naj naj najlepściejszego z okazji urodzinek ;D

teraz powiesiłam pranko i lecę na spacerek przy okazji jakieś małe zakupiki i wyniki odebrać. tymul dziś spał do 10.30 !!! no ale nie cieszcie siei niezazdroście, bo spał ale z przerwami na jedzonko przebranie po 6 bo sięprzelał i pogaduszki przy okazji piski radości i śmiechy, po 8 już nie chciał zbytnio spać ale wyrodna matka była jeszcze nietomna no i nie poddała się i dziecko zasnęło z nudów ;) ja wstałam przed 10 a on jeszcze pospał ;D

buziaki kochane i do później tęskno mi za wami :)

Witajcie kobietki z poludnia.

Iwon i Kredko wszystkiego najlepszego, zycze, zebyscie zawsze byly wypoczete i radosne, zeby mezowie robili Wam mile niespodzianki, a dzieciaczki byly zdrowe i grzeczne. Niech kazdy dzien przynosi wam wiele radosci, no i spelnienia marzen!!

Ja szykuje sie na spacerek, choc pogoda niezachecajaca, jakos mgliscie.

E_mamo kochana zycze zeby udalo sie bez drugiego zabiegu. Swoja droga uwazam, ze nie mieli prawa nie wpuscic cie z dzieckiem, to oburzajace. Co innego jak bys utrudniala im prace. Jak ja mialam przetykany kanalik to tata byl ze mna a mama czekala na korytarzu i modlila sie, tez slyszala moj placz.

witam!!

b]kredziu i Iwon[/b] wszystkie naj, milosci, zdowka i pociechy z dzieciaczkow
a my wrocilismy ze szczepienia, Kuba byl bardzo dzielny:)troszeczke sie poplakal, ale teraz odsypia stresik...juz od 2 h!!!

elfiko ten przespis orginalnie jest wlasnie z mieskiem i cebulka, chociaz mozna jeszcze do niego dodac filet z ryby np. z mintaja, tez polecam!!!!

e_mamo przesylamy usciski i gratulujemy odwagi i wytrwalosci!!!!!niech nam Juleczka juz zdrowa bedzie!!!!!

zmykam ogarniac i obiadek robic......jeszcze nas dzisiaj czeka ortopeda!!!

Iwon a na ciasteczko to bym sie skusila ale niestety........dietka!!!!!

reklama
Kredeczko, Martuśka, Joasiu dziękuję za piękne życzenia :) Żeby chociaż połowa z tego się ziściła ;) ::)

Ciacho gotowe :) a teraz pędem sprzątam ten syf w kuchni :p No, ale musiałam do Was na chwilkę zerknąć, bo bym chora była :laugh:

Do góry