reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Elfiko - ja wlasnie po wizycie u dzieciologa będę chciala wprowadzić soczek i na nim bede robić kaszkę kukurydzianą. Wczoraj zrobilam na wodzie, sprobowalam i bleeeeee.... Dosypalam więc... kilka granulkow hermatki HIPP ;D Jablkowo-meliskowej. Mniej niz pol łyżeczki, ale przynajmniej pojawil sie jakikolwiek smak, hi hi
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane wpadłam tylko sięprzywitać później poczytam!
dziekuje za życzenia no i chciałam złożyć iwon
iwon kochana wszystkiego naj naj najlepściejszego z okazji urodzinek ;D
teraz powiesiłam pranko i lecę na spacerek przy okazji jakieś małe zakupiki i wyniki odebrać. tymul dziś spał do 10.30 !!! no ale nie cieszcie siei niezazdroście, bo spał ale z przerwami na jedzonko przebranie po 6 bo sięprzelał i pogaduszki przy okazji piski radości i śmiechy, po 8 już nie chciał zbytnio spać ale wyrodna matka była jeszcze nietomna no i nie poddała się i dziecko zasnęło z nudów ja wstałam przed 10 a on jeszcze pospał ;D
buziaki kochane i do później tęskno mi za wami
dziekuje za życzenia no i chciałam złożyć iwon
iwon kochana wszystkiego naj naj najlepściejszego z okazji urodzinek ;D
teraz powiesiłam pranko i lecę na spacerek przy okazji jakieś małe zakupiki i wyniki odebrać. tymul dziś spał do 10.30 !!! no ale nie cieszcie siei niezazdroście, bo spał ale z przerwami na jedzonko przebranie po 6 bo sięprzelał i pogaduszki przy okazji piski radości i śmiechy, po 8 już nie chciał zbytnio spać ale wyrodna matka była jeszcze nietomna no i nie poddała się i dziecko zasnęło z nudów ja wstałam przed 10 a on jeszcze pospał ;D
buziaki kochane i do później tęskno mi za wami
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witajcie kobietki z poludnia.
Iwon i Kredko wszystkiego najlepszego, zycze, zebyscie zawsze byly wypoczete i radosne, zeby mezowie robili Wam mile niespodzianki, a dzieciaczki byly zdrowe i grzeczne. Niech kazdy dzien przynosi wam wiele radosci, no i spelnienia marzen!!
Ja szykuje sie na spacerek, choc pogoda niezachecajaca, jakos mgliscie.
E_mamo kochana zycze zeby udalo sie bez drugiego zabiegu. Swoja droga uwazam, ze nie mieli prawa nie wpuscic cie z dzieckiem, to oburzajace. Co innego jak bys utrudniala im prace. Jak ja mialam przetykany kanalik to tata byl ze mna a mama czekala na korytarzu i modlila sie, tez slyszala moj placz.
Iwon i Kredko wszystkiego najlepszego, zycze, zebyscie zawsze byly wypoczete i radosne, zeby mezowie robili Wam mile niespodzianki, a dzieciaczki byly zdrowe i grzeczne. Niech kazdy dzien przynosi wam wiele radosci, no i spelnienia marzen!!
Ja szykuje sie na spacerek, choc pogoda niezachecajaca, jakos mgliscie.
E_mamo kochana zycze zeby udalo sie bez drugiego zabiegu. Swoja droga uwazam, ze nie mieli prawa nie wpuscic cie z dzieckiem, to oburzajace. Co innego jak bys utrudniala im prace. Jak ja mialam przetykany kanalik to tata byl ze mna a mama czekala na korytarzu i modlila sie, tez slyszala moj placz.
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam!!
b]kredziu i Iwon[/b] wszystkie naj, milosci, zdowka i pociechy z dzieciaczkow
a my wrocilismy ze szczepienia, Kuba byl bardzo dzielnytroszeczke sie poplakal, ale teraz odsypia stresik...juz od 2 h!!!
elfiko ten przespis orginalnie jest wlasnie z mieskiem i cebulka, chociaz mozna jeszcze do niego dodac filet z ryby np. z mintaja, tez polecam!!!!
e_mamo przesylamy usciski i gratulujemy odwagi i wytrwalosci!!!!!niech nam Juleczka juz zdrowa bedzie!!!!!
zmykam ogarniac i obiadek robic......jeszcze nas dzisiaj czeka ortopeda!!!
Iwon a na ciasteczko to bym sie skusila ale niestety........dietka!!!!!
b]kredziu i Iwon[/b] wszystkie naj, milosci, zdowka i pociechy z dzieciaczkow
a my wrocilismy ze szczepienia, Kuba byl bardzo dzielnytroszeczke sie poplakal, ale teraz odsypia stresik...juz od 2 h!!!
elfiko ten przespis orginalnie jest wlasnie z mieskiem i cebulka, chociaz mozna jeszcze do niego dodac filet z ryby np. z mintaja, tez polecam!!!!
e_mamo przesylamy usciski i gratulujemy odwagi i wytrwalosci!!!!!niech nam Juleczka juz zdrowa bedzie!!!!!
zmykam ogarniac i obiadek robic......jeszcze nas dzisiaj czeka ortopeda!!!
Iwon a na ciasteczko to bym sie skusila ale niestety........dietka!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
aniu wszystkiego Naj dla Jasienka z okazji poczatku nowego miesiaca!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
no i oczywiscie bylismy dzisiaj wazeni, Kuba wazy 6300, nie wiem czy to duzo czy malo, dla mojego kregoslupa to i tak za duzo :laugh: :laugh:
reklama