reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

::) Normalnie myslalam juz ze oszaleje, tak ciezko sie tu dostac. Ja nie wiem co sie dzieje z tym bb, bo ostatnio ciagle mam problemy z wejsciem na strone :(

E_mamo powodzenia jutro, bede z wami myslami i niech sie wszystko uda. Pomysl jak fajnie juz bedzie jak oczko Juleczki bedzie czysciutkie. No wiem marne pocieszenie.

Gazelaczku, super, ze udalosie z kaszka. Zycze zeby i ta noc byla owocna w spanko.

Elfiko gratuluje dzielnej coreczki. To juz wiemy kto bedzie honorowym dawca krwi w przyszlosci ;)

Lilka, Asiolku wszystkiego naj dla waszych 4-miesiecznych pociech :)

A ja mam katar, ogolnei czuje sie dobrze tylko katar. Alus nadal ma chrypke i mam nadzieje, ze dlaje mu sie nic nie rozwinie.

Niunia zdrowia Adasiowi i sily duzo dla Ciebie. Bogu dzieki, ze juz w domu jestescie!

Kasiu powodzenia jutro na rozmowie!!!!!

Ok ide ogladac nasze malenstwa i do spanka, bo obiecalam mezowi, ze juz bede w lozku jak przyjdzie ;)

reklama
gazelaczek pisze:
A chcąc nie chcąc schudlam 56 kg

:o :o :o Chyba DO 56 kilo ??

Jeny, zaraz poszperam w necie, co to za dieta. Kurcze, ja też jestem maniak słodkości ::)
A co diety jabłecznej elficzku, to też kiedyś taką stosowałam, tylko problem polega na tym, że po ciąży, coś mnie od jabłek odrzuciło ;D ::)

E mamo, dołączam do tych, które dostały ściemnianą kopertę ze ściemnianą loterią i kluczykiem do auta ::) Ja wiem od razu, gdzie jest miejsce takiej korespondencji- w śmietniku ;D
Generalnie mam zasadę- jak ktoś daje Ci coś za darmo, jest psychopatą albo oszustem ;D No, z małymi wyjątkami ;)

Elfiko a co było w M jak mydło, bo mnie się o tej porze zakupy w markecie robić zachciało (oczywiście dla dzidzi), a ponieważ się z mężulem poprztykałam, to moja duma ;D zabroniła mi prosić go o nagranie odcinka :p

Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla IWON i KOLOROWEJ KREDKI. Kobietki zycze Wam jak najwiecej powodow do usmiechu, zdrowych bobaskow, realizacji marzen i wszystkiego naj!

Kredko u nas na noc tak 20,5 - 21 stopni. W dzien sie podwyzsza do 22. Szczerze mowiac to ja jestem zimorodek przy 18 elfikowych bym zamarzla ;D

Cześć o poranku !

Jesteśmy po zabiegu, nie było fajnie :(
Wyprosili mnie za drzwi i nie pozwolili być z Julką. Mała strasznie płakała :( Okulistka powiedziała, że w kanaliku były liczne zrosty i być może jeden zabieg przepłukiwania nie pomoże, mamy nakładać maść 4 razy dziennie i masować ten kanalik przez 10 dni i jak nie będzie poprawy to na ponowne przepłukiwanie :(
Ja to takiego miałam stresa jak przed maturą albo obroną. Mam nadzieję, że wszystko się udało i nie trzeba będzie tego zabiegu powtarzać.
Jakaś krew jej leciała potem z tego oczka, Boże, to było okropne :(:(:(:(:(:(:(:(:(

brunetka pisze:
Iwon fakt faktem nasze maluchy sa podobne.
Tylko może już niedociekajmy dlaczego...... ;) ;) ;) ;D ;D ;D
I nie mieszajmy już w to gazelaczkowego Maciusia ;).

dzięki :) biedaczek już i tak czuł się obdarty z indywidualizmu ;) :) :p

Aniu G. i e mamo :-* :-* :-* :-* :-*

Kredko i ode mnie moc urodzinowych uścisków :) :) :)

Fajnie mieć urodzinki :) Najpierw przemiły smsik z ranka od elfiko, a teraz kolejna niespodzianka na BB. Dziękuję za pamięć :) :) :)

Kurcze e mamo trzymam kciukasy za to, żeby dzisiejsze przeżycie było pierwszym i ostatnim. I tak byłaś dzielna :p

U nas w nocy temperaturka tez mniejsza, niż w dzień, mamy wyłączony kaloryfer i lekką szparkę w oknie. Małemu jest fajnie, bo on nie lubi się przegrzewać, tak jak tato, a ja muszę się nakrywac po czoło dodatkowym kocem. Zmarźluch jestem, jak Ania ::)

reklama
Do góry