reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Iwon - ja polecam dietę South Beach. Dieta niskoweglowodanowa. Ja ja stosowalam nie po to, żeby sie odchudzac, ale chcialam odzwyczaic sie od slodyczy. A chcąc nie chcąc schudlam 56 kg i po raz pierszy w zyciu mialam nogi jak lasencja  ;) :) Bo normalnie to w udach jestem szersza niz w biodrach i to chyba moja najwieksza zgryzota w dziale uroda  ::) :p
Jest taka książka Arthura Agatstona, są tam fajne przepisy. Ja sie sporo nauczylam i dzieki niej jem rzeczy, ktorych dotychczas nie znalam, albo jakoś nieprzyszlo mi do glowy zeby je jesc, np. cukinię czy szpinak. Polecam! Powoduje pozbycie sie toksyn i naprawde potem nie chce sie jesc slodyczy. W moim przypadku to cud, bo ja jestem ciasteczkowy potwór  :p :p :p

gazelaczku a nie wiesz czy można ją stosowac karmiąc piersią???

reklama
Wy się odchudzacie a ja wcinam właśnie stos kanapek z nutellą ;D

jutro mam rozmowę w sprawie pracy a Piotrek wpadł tylko na chwilkę przywiózł mleczko i pojechał gdzieś, :mad:
no więc maleńką wykąpałam i na bb zajżałam ;)
a teraz lecę się troszkę sobą zająć kurcze spodnie muszę jeszcze skrócić echhhh zmykam spokojnej nocki kochane

kurcze Niania została samiuteńka bez nas bidulka

kochane tymulek przed chwilką dopiero padła uff
rano byliśmy zanieś sikutki do badania, po mielismy skonrolować po 3 miesiaćach, no i byliśmy dziś2 razy na spacerku, śnieżku napadało i bielusieńko było no i pierwszy bałwan zaliczony ;D bałwan z liściem na głowie, później siostrzeniec wytargał garnek z domu i łyżki grewniane i zrobił sie bałwan kucharz ;)
kurde dziewczyny tymulo w nocy strasznie ma zimne raczki i policzki!!! jeszcze raz pytanie o temp w pokoju??? kiedyś pisałyście o 22 a ile macie teraz na noc??? u nas raczej chłodno ale lepiej siętak śpi, choć nie wiem czy ze względów na tymula nie zwiekszyć temp.....??? wiem ze dziecko sprawdza się po karczku a ten ma ciepły no ale te rączki i policzki lodyyy

aloo alka miały być fotki, po tym dłuuugim czasie u fryzjerka.......

hehee ja tez dostalam najpierw kartke z takim extra wozem ze niby do mnie jedzie i jeszcze byl tam znak z napisem 'Wolsztyn'
oni to maja wyobraznie heheee
no ale niestety trafili na niedowiarka i list poszedl juz na makulature ;D

Kredziu jak Tymul ma zimne policzki to dobrze, znaczyże zdrowy i nie ma temperaturki. Co do rączek to może mu jakies łapinki dawaj na noc, u nas 18 stopni i super sie śpi, mało tego odkąd mamy właśnie taką temp w pokoju to Weronika śpi lepiej i dłużej, wcześniej sie budziła często. Te 22 stopnie to dobre dla maluszków ale w dzien na noc mniej lepiej.
Sprawdziłam - weronika też ma teraz łapki i policzki zimne a śpi że hoho

ok ide teraz dać jeśc mojemu dziecku a potem nyny
- piwko zaliczone, m jak milosc tez i bb tez zaliczone ;D
Norma wykonana więc sie odmeldowywuje kochane- do jutra !!!!

dzięki elficzku :) tymul ma lody, no ale fakt jak kareczek ciepły to oki :) a mamy teraz 19 stopni :)
właśnie sięcoś przebudza a mnie głód dopadł......hm....

reklama
no właśnie kochana kasieńko zmykam spac bo coraz bardziej głodna sięrobie a mi niewskazane po nocach sie objadać ;) (bo chyba tu u nas najwiekasza jestem ale co tam, jeszcze przyjdzie czas ze troszkę sie zmniejszę ;)) buziaczki i miłej nocki kochane
biedna niania :(

Do góry