reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Iwon zrób sobie diete jabłkowa trzydniówke, u mnie sie super sprawdza i chudniesz do 2 kg i oczyszczasz organizm z toksyn. jesz tylko jablka w dowolnej ilosci i pijesz wode niegazowana i herbatki owocowe bez cukru,ja robie sobie ja raz w miesiącu a ostatnio dwa razy i planuje znowu w najblizszym czasie bo kurde chyba zgrublam!!!!!

Gazelaczku ode mnie też przekaz Niani że przez jej nieobecnosc komitet mam butelkowych cierpi strasznie :-[

reklama
Iwon, Elfiko - wszystko przekazalam Niani :)

Iwon - ja polecam dietę South Beach. Dieta niskoweglowodanowa. Ja ja stosowalam nie po to, żeby sie odchudzac, ale chcialam odzwyczaic sie od slodyczy. A chcąc nie chcąc schudlam 56 kg i po raz pierszy w zyciu mialam nogi jak lasencja ;) :) Bo normalnie to w udach jestem szersza niz w biodrach i to chyba moja najwieksza zgryzota w dziale uroda ::) :p

Jest taka książka Arthura Agatstona, są tam fajne przepisy. Ja sie sporo nauczylam i dzieki niej jem rzeczy, ktorych dotychczas nie znalam, albo jakoś nieprzyszlo mi do glowy zeby je jesc, np. cukinię czy szpinak. Polecam! Powoduje pozbycie sie toksyn i naprawde potem nie chce sie jesc slodyczy. W moim przypadku to cud, bo ja jestem ciasteczkowy potwór :p :p :p

Niania:
"Ja tez o Was myślę i bardzo tęsknię. Jez jak mi miło i aż mnie skręca że nie mogę wiedzieć co u Was. Moj narkotyk to Wy. Umre jak ktos nam zabierze bb.Kocham kocham kocham "

Niania:

"Nic mi sie nie chce jak nie moge byc z wami"

A ja ide kąpać Maciejke. Ciekawe jak dzis bedzie spal. Dostal kaszke wieczorem :) Dobranoc :D

wrrrrrrrrrrrrry ale mnie ten net rozwala :mad: tyle się napisałam a tu dupa wszystko znikło, nie można znaleźć strony i wogóle działa jak by chciał a nie mógł !!!!

ah a teraz tymulo sięobudził. ale może da mi momencik
e mamo powodzenia jutro !!!
niuńka zdrówka dla adasia !!!
lila ja wczoraj też potwornie sięczułam bolał mnie żołądek i wogóle

pozdrowionka muszęuciekać

e_mama pisze:
Wiecie co dostałam dziś przesyłkę od Reader's Digest z jakąś loterią w środku, tratatata, mogę wygrać kupę kasy tylko muszę im odesłać kopertę zwrotną w ciągu 14 dni. Po pierwsze to nie mam pojęcia skąd mieli mój adres :o ???
A po drugie to spotkałyście się kiedyś z czymś takim? W tej loterii mogę wziąć udział w dwojaki sposób, albo z opcją "wygrania" dodatkowych nagród i wtedy muszę kupić ilustrowany Atlas Świata za prawie 100 zł (rozumiem, że o to chodzi organizatorom konkursu), albo nie muszę kupować tego atlasu tylko wystarczy im odesłać kopertę.
I o co tu chodzi? kolejna ściema co?

E-mamo ja też dziś dostałam taką kopertę.Parę dni wczesniej uprzedzili mnie o tym pocztówką z ekstra wozem!!!
Uważam jednak że to niezła ściema. Moim zdaniem nie warto brać w tym udziału.
Moja znajoma trochę w tym uczestniczyła i zamawiała u nich rzeczy, otrzymywała niby super nagrody,a tak na prawdę to takie badziewie ,że szkoda słów.

Też się zastanawiałam skąd mają mój adres i wydaje się mi że są dwa źródła:
-ankiety wypełniane w szpitalu(Hipp itp.)
-zakupy przez nternet

Jak raz udostepni się swoje dane to fitmy te przesyłają je sobie wzajemnie.

Niunka daj Adasiowi buziaka od nas i oby nam szybciutko wyzdrowiał bo brakuje tutaj fotek jego pyzatej buziuni.

Ja dzisiaj sama na polu boju- mąż poszedł do pracy na noc a ja wykąpałam Weronike nakarmiłam i uspałam ;D a teraz mam kilka ważnych rzeczy do zrobienia:
1. wypić piwo! ;D
2. obejrzeć m jak miłość bo sobie nagrałam ;D
3. poklikać z Wami ;D ;D ;D

Iwon fakt faktem nasze maluchy sa podobne.
Tylko może już niedociekajmy dlaczego...... ;) ;) ;) ;D ;D ;D

I nie mieszajmy już w to gazelaczkowego Maciusia ;).

reklama
Niuńka- uściski dla Adasia, biedactwo się wycierpiało, ale teraz w domku będzie już tylko lepiej. :-*

Bardzo dziękuję Wam za wsparcie, ale przyznaję mam ogromnny stres przed jutrem.  :(

Lilka i brunetko tak myślałam, że ta loteria to wielka ściema :) heheh, już wyrzuciłam do kosza list od nich.
Adres mieli pewnie ze szpitala, jasna cholera, dali po porodzie każdej rodzącej butelkę żywca niegazowanego i kazali wypełnić ankietę, w której trzeba było podać dane, mogłam wpisać fałszywe, ale kto myślał zaraz po porodzie o takich rzeczach... no i teraz będą mnie bombardowali takimi śmieciami...

Mania, ależ mi smaka narobiłaś :) :p a ja dziś jakaś nienajedzona chodzę cały dzień, dobrze, że już się kończy. A te papryczki to może piri piri :) ??

Do góry