reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a my wlasnie leniuchujemy cala trojeczka!!!!!!wkoncu.................

e_mamo dolaczam sie do trzymania qciukasow za Jule!!!!!!! ;D na pewno wszystko bedzie dobrze!!!

a my jutro na szczepienie brrrrrr i do odrtopedy na kontrole!!!!!

maniu nie ma za co dziekowac , jesli chodzi o przepisy na dzowne potrawy, to przy Rafale nauczylam sie wymyslac!!!!!sluze pomoca, zawsze:) ;D ;D ;D

reklama
emamo nic im nie odsyłaj bo to ściema totalna kiedyś też do mnie przysyłali takie gó...na i tyle co odsyłałam to do tej pory jeszcze nic nie wygrałam a musiałam wręcz płacić za to co mi przyślą :) :) :)

a dzisiaj to chyba wogóle taki leniuchowaty ten dzień

nic mi się nie chce.... a na dodatek bardzo mnie wkurza pies który szczeka piętro wyżej (on zawsze tak szczeka jak nie ma nikogo w domu) i już mam go dosyć

Joł dziewczynki!

Elfiko gratulacje dla małej za to super sprawowanie u lekarza :) 8)

Gazelaczku Tobie też gratulacje za nadprogramowe trzy godziny snu ;D i oby tak dalej. Wiem, co czujesz, bo przerabiałam to samo. U mnie odkąd dziecko spokojne, to i sińce pod oczami poszły w las, i radość w domu :)

A mój syneczek obudził się dziś dopiero o 8!! :o :o i przez pół godziny gadał sobie, spiewał ;D, wzdychał, a zjadł o 9!.
Super, że sobie sen wydłuża, ale przez to znowu nam się cały rytm dnia poprzestawiał ::) Nie nadążam :p, a tak lubię porządek ;)

Lilka i Asiołek serdeczne życzenia dla dziewczyn :) :) :-* :-* :-*

Tusia, fajna ta kiecka, ale chyba taka super od wyjścia, prawda? :)

e-mamo ja wczoraj od nich dostalam tez ten list
w zalaczniku mam tez kluczyk do samochodu,oczywiscie z trzech samochodow do tego najlepszego  ;D
tez sie zastanawiam skad to maja moj adres
ale lepszy skecz ze nawet dzwonili do mnie!!! ci to maja tupet
powiedzialam im ze nie kupie tego atlasu bo mi jest nie potrzebny bo juz mam i to taki super no i ze pieniadze wole wydac na cos lepszego
w koncu Mikołajki sie zblizaja i gwiazdka

aaaa i napisali mi ze jestem wybrana w ponad 3% mieszkancow Wielkopolski
hihiiii ale bajer
zapytam moja listonoszke jak ja spotkam ile rozniosla tych listow  ;D

dziekujemy wszystkim za zyczenia :-* :-*

Dziewczyny, ja mam depresję, powstałą w wyniku wrednej wskazówki na wadze, która złośliwie (krowa!!!) nie chce się cofnąć bliżej zera :mad:

Od kilku dni nic prawie nie jem, jadę na porannych kanapkach i kawie.

Żołądek powoli się przyzwyczaja do tej pustki ;D

Wiem, że to najgłupsza z diet, ale się zawzięłam ostatnio!

ja tez chce pozegnac sie z sincami pod oczami!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj ogladalam w tvn style "klub mlodej mamy", wypowiadal sie tam ten znany dietetyk- montiniague( chyba tak to sie pisze) i powiedzial, ze nie powinno sie dzieciom dawac stalych pokarmow do poczatku 6 miesiaca......a nawet 7.....i badz tu czlowieku madry!!!!!!

ja Milenie nie podaje np.codziennie zupek i soczkow
widze ze to lubi itd.ale daje jej tak 2-3 razy w tygodniu

soczki uwielbia ale mimo ze pisze na nich ze cukru 0 to ja i tak jakos wole jej dac rumianku lub innej herbatki ziolowej
za tydzien we wtorek ide na szczepienie to sie dowiem co i jak z tym jedzeniem w naszym wypadku

reklama
Iwon Ty sie tak nie katoj biedna, bo Ci sil nie wystarczy...........chociaz powiem szczeze, ze mniejszanie zasobow zoladka tes sie u mnie sprawdza, chcetnie bym to wyprobowala, ale teraz nie moge...........przez cycanie oczywiscie!!!!!

Do góry