reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiolku ja rowniez mam skaczonca wage ::) tak miedzy 49 a 72 mi sie wacha ;D.Jak mam 49 to wygladam raczej zle ::) ale przy tej gornej granicy tez nie jest dobrze :p.Wlasnie jak zaszlam w 2 ciaze to mialam 72 kilo ktore zlecialy do 59 a w tej chwili mam 63 8).Nie mam idealnej wagi :mad:ja poprostu zawsze mam kompleksy :-[

reklama
Asiolku dziewczyny podziwiaja cie w sukni slubnej a nie moge nigdzie znalezc tych fotek......gdzie jestes :D

Każdy je ma :-) tylko czasem miejsze a czasem wieksze... 90% moich kompleksów to waga... za duża... jak chudne zostaje mi juz tylko 10 na ktoe dotyczą wyglądu :-)
nauczylam sie lubić moje piegi których mam calą buzie, swoje krzywe nóżki, które moim zdaniem wyglądają teraz całkiem fajnie mimo, że są krzywe:-) i generalnie nauczyłam sie nie zwracać na niektóre wady uwagi... zwłaszcza fizyczne - koszmarem moim jest tycie.. to mnie gasi i wtedy jestem nieszcześliwa... a reszta jest znośna :-)

bardziej mam kompleksy z powodu braków intelektualnych :-)

No wiecie co kobietki, te kompleksy to naprawde sprawa psychiki a nie wyglądu.
Ja nie mam kompleksów i lubie siebie.To nie znaczy oczywiscie, ze nie zauwazam swojej okraglutkiej buźki, której dalego do wzorcowego owalu, albo wystającej bródki, która podobno świadczy o stanowczym charakterze  :laugh: albo okropnej, wrazliwej cery, która jest wiecznie zaczerwieniona i podrazniona  ;)
moglabym tak wymieniac bez konca, ale nie o to chodzi :) Chodzi o to ze tak na prawde nic bym w sobie nie zmienila, bo to jestem po prostu cala ja, i taką siebie akceptuje i lubie. Ciesze sie ze jestem zdrowa, ciesze sie ze mam rodzine i ciesze sie ze mam mezczyzne u boku, bo wiem jak wielu ludzi cierpi z samotnosci i kalectwa.
Jestem szczesliwa ze mamy oboje prace, chociaz nie zarabiamy duzo i  dziekuje Bogu ze mamy miszkanie, chociaz jeszcze wiele nam zostalo do jego urządzenia, doceniam to, bo wiem ze dla wielu ludzi to co mamy to jest i tak bardzo dużo.
:D

Asiolku sliczna z ciebie panna mloda :D
NiaNiu na szyi i we wlosach masz to samo co ja mialam miec.....ale jest dzidzia i slub przesuwamy,choc watpie czy gust mi sie zmieni,no chyba ze moda predzej :D

Zabko te wyniki to chyba nie sa takie zle, a moze i normalne dla kobiety w ciazy ja mam bardzo podobne, tylko troche wyzsza hemoglobine. Dzis bede u lekarza to sie dowiem czy to sa zle wyniki.

dziękuje Tusiu, troche sie zaniepokoilam bo są nieco nizsze od oznaczonej normy ale czy w ciąży obowiązują w ogole jakies "srednie"??

Cześć dziewczynki :) Wiecie, co? Wstaję dzisiaj rano, a tu mam taki duży brzuszek, że coś. Normalnie przez noc mi urósł tak, że już nie da się nie zauważyć :) Ale fajnie :)
Co do siusiania, to ja też w nocy wstaję po 2-3 razy. Dzisiaj też ledwo wróciłam do domu z aerobiku, bo tak strasznie mi się chciało. Tyle miałam spraw załatwić na mieście, ale nie mogłam już wytrzymac i pognałam do domu :)

A my dzisiaj idziemy do lekarza!!!!!!!!! Huraaaa! trzymajcie kciuki za to, żeby Dzidzia się dobrze ułożyła i żebyśmy zobaczyli czy to dziewczynka czy chłopczyk :)
Śliczne te wszystkie nasze mamusie lipcowe!!! Teraz muszę trochę popracować, ale potem może się pobawię i uda mi się też wkleić jakieś nasze zdjęcia :) A jak nie to będę apelować o pomoc :)
Aha Lilka mi też coś się ze szkliwem zrobiło w jednym ząbku :( Juz się umówiłam do dentysty, ale dopiero na poniedziałek.

reklama
a ja jeszcze na usg musze czekać do 11 marca.... ten czas oczekiwania jest najgorszy..... trzymam ckuki za wszystkie dzidziołki aby Mamusie jak najszybciej poznaly płeć :-)

Do góry