reklama
AgaR.
Fanka BB :)
Anita ja teraz tez czesciej z siusianiem chodze :.A co do mojego wypoczynku-bylo super!!!Podladowalam swoje bateryjki pozytywna energia,mam nadzieje,ze do porodu mi starczy .Gazelaczku ale zabiegow jest niewiele dla kobiet w ciazy ja chodzilam na:basen,do groty solno-jodowej,na cwiczenia oddechowe,muzykoterapie,cwiczenia indywidualne-przeciwko bolowi kreg.,i mialam kompiele perelkowe z dodatkiem tlenu ktore dzialaja uspakajajaco.
Maniu to superowo,ze dziewczynka!!!Wiesz mam w domku kilka slicznych sukienek, jesli my bedziemy miec 2 chlopca to przesle ci w prezencie .
Maniu to superowo,ze dziewczynka!!!Wiesz mam w domku kilka slicznych sukienek, jesli my bedziemy miec 2 chlopca to przesle ci w prezencie .
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Witam tych, których ostatnio nie było :-) super, że już do nas wrociłyście :-)))
Tusiu ja jak mam spadek formy to czasem cichutko siedze bo doszlam do wniosku, że marudić ciągłe marudzenie też jest meczace dla otoczenia :-) Dziś humorek mi dopisuje i cieszę się bo wczoraj kupiliśmy oświetlenie do domku i klamki do wszystkich drzwi :-) bardzo mnie to cieszy :-) ogólnie mieszkanko zaczyna wyglądać już coraz lepiej ;-) ech... juz niedługo przeprowadzka :-)
a zdjęcia ze ślubu piekne Żabko :-) my też mieliśmy robione w parku :-) tym samym parku :-) tylko w innych miejscach :-)
a propos siusiania to i ja daje czasu :-) 4 razy w nocy i nie wiem ile w dzień ale prawie ciagle :-)
WIecie co chciałabym już wiedziec na 100% czy to chłopiec:-) śniło mi sie że na usg było widac... i był to tym razem chłopczyk :-)
Tusiu ja jak mam spadek formy to czasem cichutko siedze bo doszlam do wniosku, że marudić ciągłe marudzenie też jest meczace dla otoczenia :-) Dziś humorek mi dopisuje i cieszę się bo wczoraj kupiliśmy oświetlenie do domku i klamki do wszystkich drzwi :-) bardzo mnie to cieszy :-) ogólnie mieszkanko zaczyna wyglądać już coraz lepiej ;-) ech... juz niedługo przeprowadzka :-)
a zdjęcia ze ślubu piekne Żabko :-) my też mieliśmy robione w parku :-) tym samym parku :-) tylko w innych miejscach :-)
a propos siusiania to i ja daje czasu :-) 4 razy w nocy i nie wiem ile w dzień ale prawie ciagle :-)
WIecie co chciałabym już wiedziec na 100% czy to chłopiec:-) śniło mi sie że na usg było widac... i był to tym razem chłopczyk :-)
AgaR.
Wieciwe a mnie tesciowa wczoraj podlamala,mowi do mnie :"to te spodnie ciazowe ktore sobie kupilas"na to ja jej odpowiadam tak,no i jej zademonstrowalam,bo ona jeszcze takich spodni z "golfem"nie widziala.Cos jej tam wspomnialam o kroju i o tym ze jeszcze jedne mi sie podobaja bo sie w nich wyglada zgrabnie ,a moja tesciowa na to to poco ci takie przeciez i tak robisz sie coraz grubsza .Dziewczyny ale czy to,ze jestem w ciazy mosi oznaczac ze mam byc okropna .Normalnie przykro mi sie zrobilo :-[
AgaR.
Zdecydowalam ostatecznie,ze nie bende rodzila 2 dzidziusia w tym samym szpitalu co Doriana.Choc opieke tam mialam super.Jednak w tamtym szpitalu nie podaja z.o. a ja sie tym razem upieram przy znieczuleniu.Jesli mialaby byc cesarka to tez chce do innego szpitala bo nie chce spac podczas porodu i gdyby byla taka mozliwosc to tez z.o. bym chciala.No tak tylko gdzie ja teraz znajde taki szpital : mam nadzieje,ze nie na 2 koncu kraju .Jak byscie wiedzialy o jakims fajnym w wielkopolsce(Poznan,Kalisz,Wroclaw)to napiszcie mi,ok?(moze byc prywatna klinika)
Żabka
Zaangażowana w BB
czesc Mamusie, ale slicznoty wszystkie jestescie chyba zapoczątkowałam nowy wątek
Asiołku ja zupełnie nie rozumiem jak Ty możesz mieć kompleksy, spojrzałam na zdjęcie i kogo widze?? Bardzo atrakcyjną, uroczą, uśmiechniętą młodą kobietę. Myślę, że wiele serc złamałaś zanim wyszłaś za mąż ;D.
A tak przy okazji, zdjęcia są super i zastanawiam się tylko czym jechaliście do ślubu?? Czy to dorożka??
Troche jestem dzisiaj niewyspana bo moja dzidzia odstawiała dzikie harce przez pół nocy, a ja oczywiście leżałam cichutko z ręką na brzuchu i upajałam się dzidziusiowymi kopniaczkami.
Odebrałam dzisiaj wyniki morfologi i nie wiem co mam zrobic. Czuje sie ostatnio bardzo osłabiona i na tyle na ile sie znam to chyba troche mi sie pogorszyła.
hemoglobina 11,3 ,
czerwone krwinki 3,62
hematokryt 33,9.
czy to oznacza ze powinnam brac zelazo?? wizyte mam umowiona za 2 tyg ale boje sie ze jesli bede czekac tak dlugo to moze to miec szkodliwy wplyw na malenstwo.
sciskam gorąco
Asiołku ja zupełnie nie rozumiem jak Ty możesz mieć kompleksy, spojrzałam na zdjęcie i kogo widze?? Bardzo atrakcyjną, uroczą, uśmiechniętą młodą kobietę. Myślę, że wiele serc złamałaś zanim wyszłaś za mąż ;D.
A tak przy okazji, zdjęcia są super i zastanawiam się tylko czym jechaliście do ślubu?? Czy to dorożka??
Troche jestem dzisiaj niewyspana bo moja dzidzia odstawiała dzikie harce przez pół nocy, a ja oczywiście leżałam cichutko z ręką na brzuchu i upajałam się dzidziusiowymi kopniaczkami.
Odebrałam dzisiaj wyniki morfologi i nie wiem co mam zrobic. Czuje sie ostatnio bardzo osłabiona i na tyle na ile sie znam to chyba troche mi sie pogorszyła.
hemoglobina 11,3 ,
czerwone krwinki 3,62
hematokryt 33,9.
czy to oznacza ze powinnam brac zelazo?? wizyte mam umowiona za 2 tyg ale boje sie ze jesli bede czekac tak dlugo to moze to miec szkodliwy wplyw na malenstwo.
sciskam gorąco
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Żabko ja nie marudze, że jestem nieatrakcyjna ale mam straszne problemy z wagą.... jak waze 95 kg to sie sobie ni epodobm z oczywistych wzgledów a jak waże chociażby 65 to już sie czuje całkiem super a moja ulubiona waga to 58 ... a waga skacze mi szybko i w dół i w góre... :-( 9 lat brania leków hormonalnych robi swoje...
włoski sciełam zaraz po ślubie i etraz siegają do ramion... czekam aż znó bede do pupy :-) i generalnie sie sobie podobam... ale jak waże mniej :-) i wtedy rzeczywiscie czuje sie atrakcyjna i pewna tego jak wyglądam... problem pojawia sie wtedy kiedy zaczynam tyć... uroda sie wtedy bardzo zmienia... robi sie druga broda... uszu nie widac zza wypietych polików... łapska takie tłustowate.... ale ja potrafie pracowac nad sobą... tylko nie w ciązy :-)
włoski sciełam zaraz po ślubie i etraz siegają do ramion... czekam aż znó bede do pupy :-) i generalnie sie sobie podobam... ale jak waże mniej :-) i wtedy rzeczywiscie czuje sie atrakcyjna i pewna tego jak wyglądam... problem pojawia sie wtedy kiedy zaczynam tyć... uroda sie wtedy bardzo zmienia... robi sie druga broda... uszu nie widac zza wypietych polików... łapska takie tłustowate.... ale ja potrafie pracowac nad sobą... tylko nie w ciązy :-)