reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc Agnieszka :) Opowiadaj jak odpoczynek? Czekałysmy tu na ciebie.

Gazelaczku skalp z tymi ciuszkami jest na ulicy Leszno po lewej stronie, jadac w strone Jelonek lub Bemowa, 500 metrów przed wiaduktem Aleji Prymasa Tysiaclecia. Sklep jest jakby w bloku, na parterze i wisi wielki napis UBRANIA CIAZOWE
Mam nadzieje, że ten opis wystarczy.

reklama
czesc!!!!
Niania super zdjecia!!!! wiesz ze zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam ;)

a z Tuski to ostatnio kochany pomocnik!!!!

Aga!!!! no w koncu jestes ;) jak tam bylo? mam nadzieje ze swietnie sie bawilas i wypoczelas za wszystkie czasy?
a u mnie pojawila sie dziewczynka ;D bedziemy miec coreczke hehe fajnie co?

musze znalesc ten kabel bo osiwieje..gdzies go losiek wcisnol i nie pamieta a ja przez to nie moge zrzucic zdjec z aparatu na komp :( a tak chcialabym juz Wam pokazac ta nasza kruszynke i moj brzucholek....
a tym czasem ide sprzatac bo po weekendzie w domu jest straszny balagan ::) :p
buziaki

No maniu szukajcie, szukajcie, bo wszystkie chcemy zobaczyc te cuda ;D
A ja wlasnie po poldniowej drzemce, ostatnio jakos znowu mnie na takie bierze - hi hi.
A dzidzule czuje juz trzeci dzien podrzad :-* - rano, popoludniu i wieczorem - moze to juz beda ruchy bardziej regularne.

Dziewczynki!!!
sluchawkami lekarskimi slysze bicie serduszka dzidzi. Wczesniej nie slyszalam, bo to moja nie pierwsza proba a dzis zakladam przykladam i slysze (szuu szuu szuu) moze macie w domu to wyprobujcie i napiszcie czy u wa tez slychac. Moje kochane dzidzi ;D. Az sie poplakalam :D

Ja tez sobie Nianie calkiem inaczej wyobrazalam !!
Tez chcialabym wkleic jakies zdiecia ale moj aparat nie przyjmoje karty ! Pokazuje sie napis blad formatu !! A w kompie mam tylko zdiecia ze slubu i pare z imprez !!!

Powiedzcie mi prosze czy rowniez musicie ostatnio chodzic czesciej do toalety ??? Bo mnie ostatnio ciagle chce sie siusiu !

kochana ja tez latam w nocy ze cztery razy i w dzien z 15, a pije dziennie nie wiecej jak dwa litry

dziewczyny przyslijcie swoje fotki ze ŚLUBU!!!! prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nia Niu ja tez inaczej sobie ciebie wyobrazalam :D

reklama
ja czesto chodze siku,a jak gdzies wychodze to obowiazkowo lece do kibelka ''na zapas'' wyjde,ujde pare metrow i znow mi sie chce.....taki urok :D
zabka nie mam zrobionego i nie wiem jak wytrzymam do przyszlego poniedzialku......nie boli mnie ale resztka szkliwa trzyma sie tylko dzieki dziaselkowi i nie jest przyjemne jak tam 'zajade'.... :(

Do góry