reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
Niania ja mam to samo, czsem sobie mysle czy to nie jest zle ze tesknie za tym co bylo????czy to jest wporzadku w stosunku do mojego dziecka????
dziwne to macierzynstwo.........eh!!!

Joasiu, sądzę, że to na pewno nie jest nie w porządku wobec Twojego dziecka ;)
Ja myślę o tym tak: każda z nas jest inną osobą i takie też byłyśmy przed porodem. To wydarzenie na pewno jakoś nas zmieniło, ale nie tak diametralnie, żeby z dnia na dzień stać się kimś innym, inaczej wszystko odczuwać, mieć inne potrzeby.
Ja np. zawsze należałam do osób niezależnych, lubiących pracę, rozwój, życie towarzyskie i ..mojego męża :) Jesteśmy super przyjaciółmi, wiele razem przeżyliśmy, uwielbialiśmy imprezy, fajnych ludzi, nieplanowane wyjazdy, romantyczne wieczory w knajpce. Oboje mieliśmy zawsze obsesję wolności, a także inwestowania w siebie, w każdym tego słowa znaczeniu. I mimo, powtórzę się, świadomego, planowanego macierzyństwa, taką kobietą pozostałam :)

Dla jednych dziewczyn tęsknota za życiem przed ciążą jest silniejsza, dla innych mniej. Są matki, które wręcz rozkwitają uczestnicząc całkowicie tylko w życiu swojego maleństwa, by potem ze zdwojoną siłą powrócić do dawnego stylu życia.
Innym marzy się to szybciej i to naprawdę nic złego. Taka byłaś, taka jesteś, nie robisz niczego z krzywdą dla dziecka.
Uffff....ale mie się fajnie pisało :laugh: ;) :)

reklama
Kredko szkoda mi Ciebie :( ja bym nie wytrzymała bez mojego tak długo :( No, ale za to jakie cudowne są te powroty ::) 8) 8) 8)

Ok, uciekam, bo sama tu siedzę i wymyślam.. ;D

Dzisiaj niedziela, pewnie wszystkie lipcówki swoich facetów namiętnie żegnają, by już jutro bladym świtem z takimi mordkami ;D wkraść się na BB :laugh: :laugh: :laugh:
Do zobaczonka :)

Iwon pisze:
Joaska pisze:
Niania ja mam to samo, czsem sobie mysle czy to nie jest zle ze tesknie za tym co bylo????czy to jest wporzadku w stosunku do mojego dziecka????
dziwne to macierzynstwo.........eh!!!

u mnie to samo, też tęsknie czasami za tym co było..............ale jak popatrzę na małą to sobie myślę, że teraz jest inaczej a jak małą podrośnie to dziadki sie troszkę nia zajmą a my z mężem zrobimy powrót do czasów knajpowo-imprezowych ;D

Iwon pisze:
Kredko szkoda mi Ciebie :( ja bym nie wytrzymała bez mojego tak długo :( No, ale za to jakie cudowne są te powroty ::) 8) 8) 8)

my bez siebie dwóch dni nie wytrzymujemy ;D trzymaj się kredeczko powiem ci że zazdroszczę ci powrotów ;D bo co ja mam mojego czule witać jak z pracy wraca ::)

no nadrobienie wszystkiego zajęło mi duuuuuuuużo czasu, majka oczywiście nie śpi i mąż ją męczy ;) rany kiedy ja się wyśpię ???

witam w deszczowy poranek :p
taka pogoda dziala na nas śpiąco
ja dopiero wstałam a Mili jeszcze chrapie
choc poszlabym spac bo czuje sie niewyspana ::)

tusia26 pisze:
No właśnie Gazelaczku chciałam ci powiedziec, że ostatnio jak patrzę na twojego Maciusia to tak mi się podoba, że aż się wzruszam. Ma taką anielską, grzeczniutką buziulkę, aż się go chce tulic. Taki mały misiu. Chyba dobry chłopak z niego wyrośnie (mimo tego numeru z misiami)

Oj, agent z niego jak nie wiem. Przystojniak z niego rośnie, tylko dlaczego nie daje mi spac??? ::)
Tusiu, jak będziesz kiedyś w W-wie - zapraszamy, poprzytulasz sobie Maciejkę ;) Ja bym wtedy chętnie wyskoczyła na jakieś zakupy 8)
No i dziękujemy za słodziaki :-*

reklama
Do góry