reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Melanie pisze:
gazelaczek pisze:
Melanie - no rzeczywiście kocyk taki sam, bo już nie wierzyłam że go masz ;) ;D Tak tylko patrzę, że masz innego misia w zestawie. Nie wiedziałam że były też takie z różową bluzeczką, hi hi

Gazelaczek
ja pamiętam jak Ty coś wpominałaś, że dostałaś ten kocyk w pezencie razem z misiem
tylko, że nie wpadłam na to, że o Maciusia chodziło :p :D
no tak, bo tak naprawde to ja Maciusia dostałam razem z kocykiem. Taki milusi dodatek ;) ;D :p

Melanie, zobacz czy masz takiego samego [mam na myśli misia po lewej a nie po prawej ;)]:
2005_08_09_1_.jpg

Gazelaczku
niestety takiego misia u nas nie dodawali do kocyka :(
ale mam za to mamy podobną książeczkę :D :D
i mamy też tą grzechotkę co nie zła zadyma o nią była na bb
tego misia pomarańczowego :laugh:

reklama
dziewczyny straszebnie mi smutno! tęsknię strasznie za artkiem!!! a gdzie do piatku????? a co gorsze to teraz chyba tak będzie, że będzie jeździł na te przeklęte niemcy tydzień w tydzień i tylko na weekend będzie w domu :(((( chyba nie zniosę tego!

Aj ta Majka modelka ::)

No z Maciusia to niezły agent rośnie. Niby dla jedynej, ukochanej tego misia ma a tu proszę - rozdaje na lewo i prawo. Hurtowo je kupił i teraz każdej jednej go daje, a laski myślą, każda jedna, że jest tą jedyną. Kurde a na takiego aniołka wygląda.

No właśnie Gazelaczku chciałam ci powiedziec, że ostatnio jak patrzę na twojego Maciusia to tak mi się podoba, że aż się wzruszam. Ma taką anielską, grzeczniutką buziulkę, aż się go chce tulic. Taki mały misiu. Chyba dobry chłopak z niego wyrośnie (mimo tego numeru z misiami)

Melanie pisze:
gazelaczek pisze:
Melanie pisze:
gazelaczek pisze:
Melanie - no rzeczywiście kocyk taki sam, bo już nie wierzyłam że go masz  ;) ;D Tak tylko patrzę, że masz innego misia w zestawie. Nie wiedziałam że były też takie z różową bluzeczką, hi hi

Gazelaczek
ja pamiętam jak Ty coś wpominałaś, że dostałaś ten kocyk w pezencie razem z misiem
tylko, że nie wpadłam na to, że o Maciusia chodziło  :p :D
no tak, bo tak naprawde to ja Maciusia dostałam razem z kocykiem. Taki milusi dodatek  ;) ;D :p

Melanie, zobacz czy masz takiego samego [mam na myśli misia po lewej a nie po prawej  ;)]:
2005_08_09_1_.jpg

Gazelaczku
niestety takiego misia u nas nie dodawali do kocyka  :(
ale mam za to mamy podobną książeczkę  :D :D
i mamy też tą grzechotkę co nie zła zadyma o nią była na bb 
tego misia pomarańczowego  :laugh:

Melanie, chyba robimy zakupy w tych samych miejscach, hi hi
A co do pomarańczowego misia... pewnie Paris  znalazła się po prostu na liście lipcowych dziewcząt, gdy Macius kupował misie ;) ;D

Tusiu, ale Majka ma bujne włosy. Co Ty robisz, że ona ma tak dużo włosów? Czy to przypadkiem nie dzięki marchewce, którą Majka zjada nosem?  ;) :p ;D

p10101128qj.jpg

No, nareszcie! Strasznie mi dziś wolno internet idzie..

Nadrobiłam zaległości i widzę, że się tu przez chwilkę trochę gorąco zrobiło :p
Fajnie, że już jest ok 8)

Joasia gratuluję awansu na BB :laugh: O0

Nianiu :-* :-* :-* :-* to dla Ciebie, za te same, ulubione bluzki, tą samą deprechę poporodową ;), to samo zamiłowanie do spontanicznych wypadów na miasto :), za sukcesy z jajeczkowaniem :laugh: i wreszcie, za tę łezkę w oku po przeczytaniu mojego posta o porodzie :)

Lecę pooglądać fotki O0

reklama
gazelaczek pisze:
Przecież nie będę się narażać, że potem w TV podadzą info: "Gazelaczek, lat 27 zagłodził Maciejkę. Wyrodna matka w egoistycznych celach wybrała się miasto pozostawiając dziecko ojcu

:laugh: :laugh: :laugh:

Do góry