reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to i ja się oficjalnie przywitam :)

U nas nocka spoko, jak zawsze. Maluch spał od 20 do 6.30 z jedną przerwą na karmienie na śpiąco o 23.
Po porannym jedzonku dalej poszedł w kimono do 10 :)

A teraz bawi się nowym łukiem do leżaczka :)

Zaraz uciekamy na spacerek

no i najważniejsze dzwoniła do mnie kobitka
powiedziała że szukają księgowej do jakiegoś klubu sportowego no i mam czekać na telefon od dyrektora hii normalnie mam stresa
teraz pracuję w budżetówce i chce zmienić pracę bo moje wyynagrodzenie mi nie dopowiada wiecie podkładałam wszystko głównej pod nos ona się podpisywała a ja mam 4 razy mniejszą pensje od niej ...........
chyba czas zmienić pracę w końcu teraz nie jestem sama

Po pierwsze cześć wszystkim!!

Po drugie a najważniejsze- Kasiu ja to sierota jestem! Zapomniałam! Super że Martynia zdrowiutka, kciuki trzymałam za Was i teraz sie strasznie ciesze !!!!!

Po trzecie na spacerki chodzimy o stałych porach, tak po drzemce około godziny 11. Wychodzimy na 1-1.5 godziny a [potem na obiadzik do domku. Tak było do wczoraj bo dzisiaj mała przespała poranny spacerek bo śpi od 10 do teraz.

No i informacja dnia dla mnie, dzwoniłam do lekarza są wyniki biopsji i to są jakieś zmiany powstałe na skutek karmienia piersią i bedą je leczyć farmakologicznie, nic grożnego na tym etapie a;le nie zauważone mogłyby być grożne.
Ufff jak mi ulżyło, teraz tylko te moje krwawienie trzeba jeszcze zastopować ale może nie będe musiała iść do szpitala

A tak wogóle to tą wiadomość próbuje wkleić juz 25 minut !!!

Elfiko - superek że wyniki wyszły w miarę dobrze. Tak mocno wszystkei trzymałyśmy kciuki i proszę - udało się ;) :)

Kasiu, my na spacerki chodzimy o różnych porach, w zależnosci od tego jak uda mi sie wyrobić. U nas trzeba wozek znosic z 3go pięta i tak mi sie nie hce, że czasem przeciągam moment wyjścia w nieskonczoność...

Co do pracy - zmieniaj Kasia szybko jak masz okazje! I na pol etatu - fajowo! Tez bym tak chciala na 4-6 godzin diennnie, albo zeby jakis dzien w srodku tygodnia byl wolny.

witam dziewczynki :)

...witam w zimowe juz popoludnie, dzisiaj wybieramy sie z Kuba na USG bioderek, zobaczymy jak tam sie wszystko ma!!

Iwon dziekuje za gratulacje, a co do wywodow na wiadomy temat, zgadzam sie w 100 %, w sumie to nadaj jestesmy takie same, tylko mamy juz inne oczekiwania i plany......ake bedzie dobrze, dziecko zmienia ale rozniez wzbogaca o nowe doswiadczenia, a my przeciez mlode jeszcze jestesmy, zdarzymy jeszcze wiele rzeczy zrobic!!!!!! ;D ;D ;D

jeszcze wklejam moje zimowe okienko:)
zima2gf.jpg[img]

a co do netu..u mnie tragedia!!!

rany mała zasnęła wczoraj po 12 !!!! aparatka jedna

u nas też śnieg, ale ta szro i ponuro jakoś, w domku siedzimy na spacerek nie idziemy, lenia mam w dupie diś ;D

no a teraz nadrobię to co naskrobałyście

reklama
witam kochane!!!
tymcio teraz zasnął, no przed chwilką ja nadrobiłam, na szczęście niewiele było :)
wczoraj wyć mi siechciało za artkiem, a siostra z tatem się ze mnie nabijali, a ja tak za nim tęsknię zwłaszcza jak przychodzi wieczór i czas kiedy z pracy wraca albo ciężko mi się budzić bez niego, bo rankiem kocham na chłopaków moich patrzec jak sobie rozmawiają i się śmieją :) brakuje mi tego :((((
no powroty są wyczekane, ale co z tego, jak wraca i pewno zaraz będzie jechał znowu  :mad:
no ale dzięki dziewczyny za to że jesteście :) mam was ;D

co do spaceków, to nie chodzimy o stałych porach, wogóle ostatnio tymcia zaniedbałam, bo nie chodzimy systematycznie czyli codziennie ale od dziś to się zmieni!!!

ide piec murzynka ;D

Do góry