I znów 13 baniek nie wygrałam...
Gazelaczku, no pewnie że inspiracja Twoją fryzurą, tylko ta moja trochę krócej mi zrobiła i tak gładko, a ja właśnie takie antenki chciałam
ale pasemka to mam normalnie wypasione na maxa
A co do zostawiania dzieci.... możecie mnie op... się wymądrzam, ale uważam że to naprawdę dobrze robi!
Iwon, dobrze rozumiem co czujesz, bo jak pierwszy raz zostawialiśmy Michałka u teściów to myslałam, że w progu zawrócę .... :
:
:
A co dopiero z obcą osobą! Ale to samo polecam
Gazelaczkowi i Elfiko . Gazelaczek spróbuj zostawić Maciejkę z mężulem przynajmniej na 6 czy 7 godzin i wystartuj na zakupy coś extra sobie zafunduj albo inne atrakcje, zobaczysz, od razu inne dziecko w domu zastaniesz ;D ;D ;D a i mężulow dupę nieźle dostanie
No i te kapturki co
kredka pisała to chyba dobry pomysł ?
A
elfiko to powinna mieć w grafiku obowiązkowo raz na tydzień minimum 6 godzin wolnego na mieście!!!!!!!! Na pewno nikt nie zna tych naszych bobasów tak jak my, ale przecież mają też tatusiów, którzy je kochają na maxa i nawet jak bobas dyskomfort poczuje, bo dłużej na żarcie poczeka czy dłużej z kupą poleży, no to przecież psychiki mu to nie zrujnuje! No i dajcie szansę tym swoim facetom!!!
Lilka!! też bym się wqrzyła!!!!!!! :laugh: :laugh: 8) 8)