reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
prohibicja1012up.jpg

no dobra Tusia próbuje :-)

O matko!!! Jakie wielkie hihihii przepraszam bardzo wszytskich.
No ale jak juz umiem zamieszcze Wam zdjecie mojego dzidziusia 3D w 14 tyg. :-) :) :) :) :) :)

mojadzidzia14tydz4mr.jpg

Dziewczynki a to moja dzidzia w 14 tyg. na USG 3D. Teraz chyba samw zrozumiecie dlaczego wtedy byłam tak podekscytowana :)
Tusia bardzo Ci dziekuje za pomoc.

Czesc Mamusie, ale dawno sie nie odzywalam :-[, co nie znaczy oczywiscie, ze nie zagladalam, bo czytam forum kazdego dnia. Wlasnie zobaczylam ze kochana Tusia sie o mnie zaniepokoila i zrobilo mi sie strasznie glupio i wstyd .
W pracy taka zajeta jestem ze nie mam kiedy sie odezwac, a w domu maz mnie wygania sprzed monitora bo niezdrowo. Ma Kochany racje bo dzidzius i tak przesiaduje ze mna caly dzien przed komputerkiem w pracy wiec pewnie ma dosc.
Ja niestety nadal czekam na moje USG polowkowe i potwierdzenie plci Kacperka bo troche glupio mi bedzie, jak okaze sie dziewczynka. To sa jedynie moje przeczucia bo coreczka uszczesliwi mnie w rownym stopniu jak synek, tylko ze my jakos od chwili poczecia myslelismy o tym malenstwie Kacperek i chyba trudno byloby sie nam teraz przestawic .
nie moge wkleic Wam swojego brzuszka bo nie posiadam aparatu cyfrowego, a najbardziej aktualne fotki w wersji elektronicznej mam z pazdziernika i jestem w nich jeszcze w sukni slubnej :)
sciskam gorąco wszystkie brzuchate Kobietki,

:D No Żabka jestes, to dobrze. Odzywaj sie czasami jak tylko mozesz.
Bylam odebrac wyniki i mam calkiem dobre. Hemoglobina choc ciagle spada, to miesci sie jeszcze w normie.
Nianiu ale masz fajne zdjecie dzidzi z raczka w buzi. Ja ide za dwa dni na usg i nie moge juz sie doczekac kiedy ja zobacze.
Asiolku znajac twoje popedy do pisania na forum to cos sie ostatnio obijasz. ;)

Ciesze sie Tusiu, ze Twoje wyniki w normie chociaz pewnie powinnas uwazac na siebie skoro maja tendencje spadkową. Ja tez dzisiaj rano bylam na pobieraniu krwi i troche sie obawiam wynikow bo jakos slabo sie ostatnio czuje. Juz sie nie moge doczekaz kiedy bede mogla z czystym sumieniem pojsc na zwolnienie lekarskie i troche odpoczac. Wtedy obiecuje ze zostane entuzjastka , hihi
Dzidzius 3d jest poprostu przeuroczy ja juz sie nie moge doczekac az zobacze swojego malego rozbojnika, bo kopniaczki czuje coraz mocniejsze wiec moge sobie wyobrazic jak urosl od ostatniego USG.

reklama
Do góry