reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dobrze Tuśka gadasz. Ale ja i tak najbardziej lubię komplementy. ;D Chyba wkleję jakieś zdjęcie - Wy zawsze tak fajnie człowiekowi słodzicie ::) :p ;) ;D ;D ;D

No normalnie wyspałam się! Tra la la laaaaa :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
nadrobilam Ufffffff:) ladna produkcja!!!!!

chyba na wszystkie watki nie odpowiem........za duzo tego bylo!!
do do wprowadzania nowych rzeczy do jedzonka....trzeba ufac sobie, ale nie zaszkodzi czasem cos przeczytac, zapytac pediatrem dietetyka albo kolezanke....juz doswiadczona!!!!

gazelaczku gratuluje wyspania!!!!!!!!!!!oby tak dalej :laugh: :laugh: :D ;D ;D
co do deprechy poporodowej, czasem lapie mnie nadal, ale staram sie nie dawac sie jej!!a wczoraj po malej klotni z ukochanym i po paru ostrych slowach wzielismy zie za przemeblowano pokoju( patent Kredzi :)), pomoglo bardzo i pokoik jest teraz przeuroczy, przynajmniej ja tak sadze!!!!

a wczoraj mielismy mala balange,takze sie troszke odstresowalam.........i jest git!!!!!!

Joaska, widac musieliście rozładować energię, hi hi. U mnie niestety nie ma jak przemeblowac mieszkanka na razie - jest przyblokowane gadżetami Maciejki. Jak sie pozbedziemy gondoli, to moze coś wymyślę... A ja uwielbiam przemeblowywac mieszkanko!

witam ja na moment, bo tymul się obudził
wcześniej miałam zasiadać, ale obudził się i przy karmieniu walnął sobie kupkę przeciekającą górą ;)
teraz siadłam nadrobiłam po nocce, poszłam kuchnię ogarnąć i chcesiadać pobudka :( ah chyba wieczorkiem na dłużej zajżę

joasiu świetnie, że imprezka sięudała i przemeblowanko pomogło :)

lila niepotrzebnie!! nie będę pisała więcej bo nie chcę się powtarzać, po co tyle złości :)

gazelaczek pisze:
No i powinnam od teraz chodzic poźniej spać, a przed snem zapodawac sobie jeszcze sesyjkę na BB  ;D  
dokładnie to samo chciałam ci gazelaczku napisać ;D
a ja od wczoraj bez artka :(

Iwon pisze:
Tusia może pójdź na pocztę i poproś o jakąś kopię nadania, czy co ? Jesli podasz namiary i datę, to może istnieje taka możliwość?

Jeny dziewczyny, poczytałam sobie na, chyba październikowym, wątku o porodach i tak mnie na wspomnienia naszło. Poczułam wielki sentyment i aż mi się płakać ze wzruszenia zachciało. Mimo bólu poród, oczekiwanie na niego, chwile w szpitalu w upalne lato były tak cudowne dla mnie, że chociażby dlatego warto jeszcze raz to przeżyć  :) Chociaż potem już chyba nigdy nie jest tak samo...ten pierwszy raz..czy się mylę? Mania?

I jeszcze przez przypadek natrafiłam na stronkę naszego lipcowego wątku z datą 14 lipca, czyli dniem mojego porodu. Wy, nie znając mnie zupełnie, stukałyście sobie w klawiaturkę i życzyłyście powodzenia Karin, a ja tuliłam już do serca moje maleństwo. Ale mnie wzięło. Szok! Ja chcę jeszcze raz!!!  :( :( :(

Nadal nadrabiam...
Po tym poscie mam ciarki od stóp do głów.....i łzy w oczach...

brawo!!!! tymul przewrócił sie z plecków na brzuszek i siedzi u mnie na kolanach

a jeszcze elfiko twoje rady sa jak najbardziej na miejscu, ja juz pisalam, ze jak cosi nie bede wiedziala to uderzam do ciebie, no jeszcze tymbardziej ze rodzinka taka wykształciona :)

ok spadam, bo mnie reka boli jedna od pisania druga od grzechotania :)

miłej niedzxielki

Alka tego Twojego posta o 6 godzinach to napewno mężowi pokarze nhihihih niech sie chłopina martwi hihihi

Gazeleczku obowiązkowo dzień trzeba zakończyć na bb!!

reklama
A Julia dziś kończy 4 miesiące i mówi MAMA!!!!!
Założę się, że robi to nieświadomie, ale to zajebiste usłyszeć jak woła mamama:)

Właśnie siedzi u mnie na kolanach :)

Ja już z grubsza przygotowałam dzsiejszą kolację dla przyjaciół, potem będę musiała tylko podgrzać.
Ale mam zapachy w mieszkaniu, wymiękam............ :) 8) :D ;D

a co do przemeblowania, to ja mam na razie takie przestrzenie, że nic tylko się ganiać można :) ale lubię od czasu do czasu poprzestawiać co się da :)

Do góry