reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziekuje Wam wszystkim mam nadzieje, że nie bedzie to wszystko takie straszne jak zrozumiemy problem bo narazie niewiedza sprawia że boimy sie okropnie

dziewczyny więcej się nie dąło ??? ;D ale naprodukowałyście - nadrabiam
wczoraj wymiękałam kręgosłup mi pękał abo korzonki... sama nie wiem bolało na maksa!jeszcze dziś trochę boli a cały dzień przed nami
artek wieczorem trochę zajął się tymulem i nie pamiętam kiegy go ostanio ululał, ale wczoraj mi pomógł  tyle że tymul po zaśnięciu za moment obudził sięz płaczem! chyba faktycznie ma te kolki albo już sama nie wiem bo z takim żalem płakał a w nocy to chyba co godzinkę do niego wstawałam!
no i wczoraj rekord! był 5 razy przebierany bo miał dzień do przesikiwania masakra ;) jak nie kupa na pleckach to bok przesikany ah ;)
Sylwia79 pisze:
ja tez bólu zebów nie znoszę, ale dziewczyny tak naprawdę to małe piwo w porównaniu z bólem porodowym hihih  ;D
to fakt sylwia, ale urodzisz raz i po bólu (do nastepnego) a cholerne zębiska psują się i psują ;)
lila przewalona sprawa z tymi hormonami a co do matury to git!! gratuluję decyzji i trzymamy kciukasy :)

tym dał mi jeszcze momencik ;) zasnął znowu przy cycu i jeszcze mam nadzieję ze chwilkę pośpi.....hmm coś się wierci
a co do bluzek to iwon ta pierwsza taka "dziewczęca" ładna ale nie dla mnie ;) druga jest niezła a joasi taka seksowna ;D

jeszcze sprawa @ jeszcze jej nie miałam i nie czekam z utęsknieniem, choć czasami mam hęć kupić test, bo raz nam się zaszalało... jakoś tak na początku powrotu do seksiku ;D troche za szybko na rodzeństwo, no ale nawet gdyby to..... oczywiście byśmy kochali i chcieli bardzo no i było by innaczej niż z tymem, bo chwilowo nieplanowane rodzeństwo by było

co do wyjazdu do włoch to jakoś tak przemilkło narazie wczoraj gdyby nigdy nic wszystko było ok, ale nie wiem czy na długą metę i kiedyś obawiam się że w końcu wybuchnie to wszystko, no ale jakoś tak chyba dzięki wam pogodziłam się z tą świadomością ewentualnego wyjazdu, tylko pod warunkiem neciku tam ;)
a to są fotki sprzed roku kiedy to zrobiłam torcika i po przyjściu artka z pracy zabrałam go nad morze ;D tak na prezencik urodzinkowy
                                                                                                        a taki był pyszny ;)
img22714cm.jpg
[img width=500 height=375

reklama
a ja sobie wczoraj wlosy farbnelam na 'lisc jesienny'
mial byc rudy ale ja mialam za ciemne wlosy i wyszlo cos innego ale tez fajnie :)

Do góry