reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon allegro hihihihihi :laugh: wlasnie probuje zrobic by Rafal nieswiadomie mi ja kupil!!!!!uwielbiam czern!!!!!!zamierzam jeszcze zafundowac sobie jakies porteczki czarne z kancikiem, moze jakies prazki????

co do wspominek...........brakuje mi czasem zycia z "prze Kubusia", ale teraz tez jest cudownie i jak maly podrosnie to wszytsko wroci, moze nie w takim wymiarze jak kiedys ale na pewno......eh

a jak tam lipcowe plany na Andrzejki??????

reklama
Asiołku trzymam za was

kurcze bluzeczka super, tylko figura doniej juz nie ta ;
u nas pada snieg, tyle wam chciałam napisac ale Majuska maruderuje

ja mam urodziny 28 listopada, wiec w andrzejkowo sobote pojawia sie u mnie najblizsi i jacys bliscy znajomi i bedziemy swietowac :laugh:

Co do ciazy to ja tez sie boje zajsc teraz - wprawdzie zadnych planow by mi to nie pokrzyzowalo (i tak niebawem chcemy miec drugie - tylko nie az tak szybko), ale nie wyobrazam sobie siebie teraz z brzuszkiem i ponownym zmaganiem sie i z ciaza i z pierwszymi miesciacmi zycia kolejnego bobasa. Chce sie troszke psychicznie i fizycznie zregenerowac zanim bede miec kolejnego szkrabika :laugh:

ania.g pisze:
ja mam urodziny 28 listopada, wiec w andrzejkowo sobote pojawia sie u mnie najblizsi i jacys bliscy znajomi i bedziemy swietowac :laugh:

O, a ja mam pięć dni przed Tobą :) :)
Ok, już naprawdę spadam na ten spacer :)

A u nas paskudna pogoda :(
Ja mam dzisiaj do południa wolne, więc do 10 spałam z Maciusiem. Teraz on jeszcze śpi a ja pije kawkę, czytam was i wreszcie czuję się jak za starych dobrych czasów :) :) :)

A Maciek znowu w nocy budził się 4 razy. Już tak się cieszyłam, że przesypia noc, a teraz od paru dni, to co noc wstaję do niego co 2 godziny. Czasem chce jeść, a czasem tylko popłacze i śpi dalej. I w ogóle wkurzona jestem na Huggisy. Połakomiłam sie na nie, bo były na promocji w Kefirze (czyt. Carrefour :)), ale więcej ich nie kupię. Muszę je co chwile zmieniać, bo są totalnie mokre. Pampersa to czasem Maciek może mieć i 4 godziny i ma sucho, a odkąd ma te Huggisy to w nocy muszę go przewijać, bo płacze. Dopiero jak go przebiorę to od razu zasypia. Z Pampersami przesypiał całą noc bez przewijania.

Ja też bym chciała drugiego bobasa, ale nie czułabym się na siłach być teraz w ciąży. Przynajmniej z rok chciałabym jeszcze odczekać. Organizm chyba się jeszcze nie zregenerował do końca po poprzedniej ciąży, włosy wychodzą mi garściami a paznokcie mam cienkie jak piórka (a zawsze mogłam nimi puszki otwierać :D)

reklama
Do góry