reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

emamo oglądnęłam twoje fotki z Taterek (co chwilę sobie do nich wracam :)). Rany jak ja ci zazdroszczę tego wypadu. Ja poprostu uwielbiam góry i żyć bez nich nie mogę. Jak nie jedziemy w góry w wakacje, to tak strasznie za nimi tęsknię, że coś. No a w tym roku nie byliśmy, więc możesz sobie wyobrazić, jaka tu zielona z zazdrości siedzę :D

No to widzę, że szykują się imprezki urodzinowo-andrzejkowe :) A moje urodzinki dopiero 30 grudnia :)

reklama
Klaudus i aniu a jak sie zabezpieczacie???jesli oczywsicie moge wiedziec????

my jeszcze nie mamy planow, ale podejzewam,ze bedziemy imprezowac w trojeczke w domku!!!!!

Cześć z rana:)

Iwon z tą pogodą to nie jestem taka przekonana :) Może w Gdyni było piękne słońce, ale na moim osiedlu ciągle jest ołowianie, chyba nie bez znaczenia nazywa się cztery pory roku :)

Klaudia nie wiem czy to przez pieluszki Maćkowi rozregulowało się spanie, bo my jedziemy tylko na pampersach a Julka od tygodnia tak daje czadu w nocy, ze juz wymiękam. Budzi się co chwilę, płacze, jadła by co 2 godziny. Wcześniej zasypiała przed 20 i spałą nawet do 2 lub 3 w nocy, a teraz ma obowiązkowo pobudkę na szamanko przed północą, potem kolejna za 2, 3 godziny. Do tego taka marudna się zrobiła... Może to kryzys 4 miesiąca? heh

No i moje dziecię nie chce samo leżeć tylko woła mnie do siebie, zabawki ma w nosie.

Lilka gratuluje decyzji! zobaczysz jaka będziesz z siebie dumna po maturze. Trzymam kciuki !

Asiołek jestem z Wami myślami, musi być dobrze, trzymam kciuki!

Klaudia :) ja też kocham góry i gdybym tylko mogła chciałabym zamieszkać tam na stałe. My też co roku jeździmy, tylko tak sobie wymyśliliśmy wakacje w listopadzie i zawsze jedziemy właśnie w tym miesiącu. Kocham Zakopane, uwielbiam górskie powietrze, klimat tych knajpeczek w regionalnym stylu. Myślałam, że w tym roku nie uda nam się pojechać, bo mała będzie za mała, ale ogromnie się cieszę, że sie odważyliśmy, Julce nic się nie stało a ja miałam swoją ukochaną odskocznię. Jak mówimy, że byliśmy z 3,5 miesięcznym dzieckiem na Kasprowym to się w głowę pukają, że wiatry i te sprawy... a przecież jakby był halny to nie wywiozłabym dzieciaka tak wysoko.
Już się nie mogę doczekać kolejnego listopada:) Zawsze to jakaś miła perspektywa na jesienne pochmurności :)

Asiołku kochany będę się modliła za Was to strasznie przykre że maleńka taka chorutka, jeśli dobrze pamiętam to wczesniejsze badania były ok chodzi mi dokładnie o to z tym kontrastem,
a co mieliście teraz za badania kurcze troche estem przerażona my idziemy 8 grudnia do szpitala i tez się boję tych wszystkich badań

reklama
wiecie poloznictwem sie zainteresowalam jak sama tyle musialam lezec w szpitalu
obserwowalam jak pielegniarki pracuja i bardzo mi sie to podobalo,jednak znalazlam studia zaoczne w Akademi Medycznej w Poznaniu ale rekrutacja jak dla mnie jest chyba nie do przeskoczenia bo ja zdaje z gegry a zobaczcie same:

Wydział Nauk o Zdrowiu
Kierunki:pielęgniarstwo, położnictwo
Studia dzienne, 3 – letnie licencjackie

1.Kandydaci legitymujący się tzw. „starą maturą” składają testowy egzamin wstępny z biologii składający się z 80 pytań. Za prawidłową odpowiedź na każde pytanie przyznawany jest jeden punkt. Test przygotuje CEM.

Martuska jaki to moze byc zestaw pytan? zdawalas to napewno tez,to jest cala biologia czy tylko jakas jej dziedzina ??
dobrze ze testowy egzamin,nie cierpie ustnych!brrrr
moze wy znajdziecie cos zaocznego z poloznictwa lub pielegniarstwa? liczy sie Poznan,Gorzow,no i blisko mam do ZG ale tam nie ma nic z medycyny

Do góry