reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
biedna elficzko!!
jesteśmy dobrej myśli że wszystko będzie dobrze z tą piersią ! martwiłyśmy się o ciebie od wczoraj na maksa! a z tym okresem... to moja mama miała podobnie też aniemia hgb miała 6 !!! w laboratoium powiedzieli że już niepowinna chodzić z tak niską.... zabrali ją do szpitala (okres miała już jakiś ponad tydzień i to właśnie jakby krwotok tabl brała ale nie pomogło) robili usg i zastanawiali się nad wycięciem macicy (tyle że ona ma 45 lat!) no i usuneli jakieś małe mięśniaki i już wszystko jest oki no i troszkę krwi w szpitalu dostała
trzymam kciukaski żeby wszystko było dobrze!!! a weronisią napewno będzie miał się kto zająć choć przyznaże troszkę jest to dołujące ale dzielna jesteś i dasz radę!
jesteśmy dobrej myśli że wszystko będzie dobrze z tą piersią ! martwiłyśmy się o ciebie od wczoraj na maksa! a z tym okresem... to moja mama miała podobnie też aniemia hgb miała 6 !!! w laboratoium powiedzieli że już niepowinna chodzić z tak niską.... zabrali ją do szpitala (okres miała już jakiś ponad tydzień i to właśnie jakby krwotok tabl brała ale nie pomogło) robili usg i zastanawiali się nad wycięciem macicy (tyle że ona ma 45 lat!) no i usuneli jakieś małe mięśniaki i już wszystko jest oki no i troszkę krwi w szpitalu dostała
trzymam kciukaski żeby wszystko było dobrze!!! a weronisią napewno będzie miał się kto zająć choć przyznaże troszkę jest to dołujące ale dzielna jesteś i dasz radę!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elficzku trzymam qciuki, na pewno sobie poradzisz, wiem, ze jest Ci ciezko......piersia sie nie martw, pewnie to cos niegroznego, a co do pobytu w szpitalu to na pewno szybko zleci!!!!!!!przesylam morze pozytywnej energii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dziewczyny kurcze, jak ja za wami tęsknię. Normalnie nie mam kiedy tu zaglądać
Tylko czasem coś skrobnę, ale przeczytać to już nie ma szans.
Moja Maciejka strasznie marudna ostatnimi dniami. Dzisiaj w nocy budził się co 2 godziny i jakis taki smutny jest cały dzień
Nie wiem, co mu jest i tak myślę, że chyba ząbki będą szły, bo gorączki nie ma, kupki robi, więc co innego mogłoby to być?
Elficzku kochany ja też trzymam kciuki, coby wszystko było ok.!!!!!
Moja Maciejka strasznie marudna ostatnimi dniami. Dzisiaj w nocy budził się co 2 godziny i jakis taki smutny jest cały dzień
Elficzku kochany ja też trzymam kciuki, coby wszystko było ok.!!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Joaska pisze:iwon dziekuje za uznanie widoczku, mnie rowniez sie podoba widok Klaudii..........ona ma chyba domek, sliczna zielen!!!!!!
a ja mieszkam w najstarszej czesci miasta, moj bloczek ma ok. 60 lat.....lubie taki kilmcik!!!!
Dziewczyny mieszkam w bloku, tylko za blokiem są sady jabłkowe, no i dzięki temu mam taki fajny widoczek. Zachody słońca są zarąbiste, bo to akurat zachodnia strona. To zdjęcie oczywiście było zrobione w lecie, a nie teraz. Jak kupilismy aparat to mężulek wszystko fotografował co popadło, dlatego mam takie zdjęcie
reklama