reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko i ja trzymam mocno kciuki i głowa go góry będzie dobrze :)

a ja spacer sobie dzisiaj darowałam pogoda tak jakaś blee

no i nigdy nie wiem o czym ma zawsze pisać bo takie zaprzyjażnione jesteście od poczatku ze sobą a ja tu nowa jestem :(

no ale nic bedzie dobrze

reklama
Elfiko informuj na bieżąco co sie dzieje. Jestem pewna, ze bedzie dobrze i nie pójdziesz do zadnego szpitala. Trzymaj sie dzielnie :-* :-* :-*

Witajcie
Elfiko, zycze duzo sil i zaufania do Najwyzszego, ze wszystko sie pomyslnie ulozy :)

Ciesze sie, ze nie musialam nadrabiac 10 stron i mam nadzieje, ze juz do wieczora zostane na biezaco ::)

U nas tez zimno dzisiaj strasznie i na spacerku bylam tylko 30 minut, bo stwierdzilam, ze Alka chyba za zimno ubralam. Wiecie jak to przez okno sie wydaje, a ze okna mam na poludnie to i na termometrze wiecej stropni bo slonce prosto na niego swieci. No ale wiatrzysko robi swoje.

Nie mam pomyslu na obiad jakis fajny i chyba zrobie poprostu marchewke duszona, ziemniaki i moze jajko sadzone?

Nianiu bluzeczka super, no a Ty bez plebiscytu laska lipcowa :laugh:
z woda wspolczuje, ale tez wiem, ze wszelkie tego typu awarie staraja sie naprawiac szybciutko. Moi rodzice obydwoje pracuja w Zakladzie Wodociagow ::)

witam
strasznie dawno was nie odwiedzałam nadrobić nie mam szans, no ale postaram sie byc teraz na biezaco
Martuska mój maz tez pracuje w Wodociagach :)

Viola240 pisze:
elfiko i ja trzymam mocno kciuki i głowa go góry będzie dobrze :)

a ja spacer sobie dzisiaj darowałam pogoda tak jakaś blee

no i nigdy nie wiem o czym ma zawsze pisać bo takie zaprzyjażnione jesteście od poczatku ze sobą a ja tu nowa jestem :(

no ale nic bedzie dobrze
jak to o czy pisać? o wszystkim kochana o wszystkim, nikt cie lepiej nie zrozumie i na duchu nie podniesie jak lipcow e mamusie nasze kochane.
My to chyba nie zwracamy zbytnio uwagi na to kto nowy a kto nie, wszystkie jestesmy sobie bliskie bo przeciez łaczy nas cos najpiekniejszego na swiecie- maluszki nasze kochane. Wiec sie Violko nie stresuj tylko nawijaj ile wlezie, do konca roku masz byc fanka! i to juz! ;D

jeszcze raz wam bardzo dziekuje za slowa otuchy, pogadałam z mężem i z wami i juz lepiej sie czuje przynajmniej psychicznie.
Reszta sie jakos ułozy ale na tak dlugo sie do szpitala nie dam położyc! nie ma szans- ja bym tam bez weronisi oszalala :-[

Gaga no dobrze ze jestes :laugh: Ty wiesz, ze ja wkoncu tej koszulki nie kupilam. Juz bylo za pozno na wyslanie, bo moj termin powrotu do UK byl bliski.

Co do wodociagow to moi rodzice w Wodociagach w Skawinie, maz Twoj pewnei w Krakowie, a niestety albo stety Skawina juz dawno temu odlaczyla sie od Krakowa.

reklama
Do góry