reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witajcie z ranca:)

Niania bluzeczka fajoska, wlasnie zmykam zaraz na allegro i moze tez cos dla siebie znajde??!!

Iwon zazdroszcze wyprawy i zycze milego spedzenia czasu!!!!

a gdzie jest nasza elfiko, zmartwily mnie te buzki smutne!!

a co do matury lilki to podtrzymuje swoje wywody, zobaczysz kochana nie bedziesz zalowac, bedziesz pozniej z siebie dumna, ze dalas rade i sie nie poddalas, a mowiac o Twojej mamie to ona na pewno bedzie triumfowala, jak sobie odpuscisz!!!!!i co najwazniejsze......zrob to dla swojej coreczki, zeby miala z kogo brac przyklad, ze kiedy jest zle nie wolno sie poddawac!!!!

reklama
cieńtopry: :)

Iwon - szerokiej drogi i przywieź ze sobą trochę słońca na wybrzeże :) :)

elfiko - puk puk, co się stało? daj znać kobieto, martwimy się tu o Ciebie !

Moje małe szczęście jeszcze zasnęło po karmieniu a ja zamiast wziąć sie do roboty to myk na BB :)
Ale dziś już nie ma zmiłuj, muszę zamknąć miesiąc mężowi, bo aż wstyd 15-ty a papiery leżą.

ale dzis szaro... ale i tak pojde na spacer...
zajrze po spacerze...

musze sie nastroic na powazna rozmowe w pracy - jutro skladam podanie o pol etatu!

Nianiu bluzeczka wygląda na seksi ;) przyznam się że jeszcze nic nie kupiłam przez neta zawsze robi to Piotrek

Lilka ty nam tu nie kombinuj tylko się nastaw pozywtywnie i zaliczaj co trzeba aj spróbuj chociaż, zobaczysz jak pisze Asiołek za kilka lat zabraknie Ci tego zablokujesz swoje możliwości a wtedy to dopiero będzie ciężko żeby zdać
no więc przemyśl to jeszcze kochana ....... ;)

kaśka k pisze:
Nianiu bluzeczka wygląda na seksi  ;) przyznam się że jeszcze nic nie kupiłam przez neta zawsze robi to Piotrek

Lilka ty nam tu nie kombinuj tylko się nastaw pozywtywnie i zaliczaj co trzeba aj spróbuj chociaż, zobaczysz jak pisze Asiołek za kilka lat zabraknie Ci tego zablokujesz swoje możliwości a wtedy to dopiero będzie ciężko żeby zdać 
no więc przemyśl to jeszcze kochana ....... ;) 
Dzieki Kasiu żebym ja jezscvze taki cyc miała ::)

Własnie "wykąpałam" się w garnku wody :p ::) 8) ;D

reklama
Do góry