reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja juz wrocilam ze spacerku z malutka, al taki koncert mi dzis urzadzila jak nigdy... a ze bylysmy jakies 30 min od domu to chcial nie chcial wyjelam ja z wozka okutana w koc i nakarmilam na stojaco... jej to chyba bylo ok, gorzej mi przy temperaturze 6 stopni cyca wystawiac... brrr

to chyba strapienie każdej karmiącej ;) ja na polu już nie karmie nie mam mowy, jak mała płaczę to smok, jak nie pomaga to na recę i do domu, oczywiście przesrana sprawa z małą na rękach i wózkiem ale trudno wolę to niż zapalenie piersi

jatez juz dawno na dworzu nie karmilam, ale dzis nie bylo wyjscia, 30 minut wrzasku, wiec zaryzykowalam, mam nadzieje ze bedzie ok... minus mieszkania na odludziu...

mam pytanie czy sa jeszcze takie ktore nie maja okresu? no i ile czasu to moze potrwac? nie zeby mi bylo zle bo juz rok nie mam... hihih i moznabez tego calkiem fajnie zyc... ;)

Sylwia- fajne fotki w galeryjce:) A co do @ to ja w sumie juz nie wiem czy miałam czy nie, bo miałam jakieś dwudniowe krwawienie w drugim miesiącu po porodzie, bolał mnie tez wtedy brzuch jak podczas miesiączki, więc zakładam, że to była @. Ale od tamtego czasu cisza, więc po drodze był juz test 8):) W sumie to brzuch mnie pobolewa cały czas, szczególnie jak karmię małą.

Robiłyście może cytologię po porodzie, albo czy zamierzacie robić?

moja gin powiedziała że dokąd karmie mogę nie mic @ a cytologie mam zrobić dopiero po 3 @, więc sie cieszę i mam nadzieję nie mieć jak najdłużej

reklama
Do góry