reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to jeszcze ja na koniec wreszcie nadrobilam ::)

Alka juz zdarzylam wyslac wiadomosc do Ciebei na priva. Biedna pewnie nie ma cie na forum bo wysylasz wszystkim strony z kasiazki ;)

Kredko trzymaj sie dzielnie, najwazniejsze zeby byc razem. My zamierzamy wrocic doPolski one day.

Kasiu przepiekne te widoczki Twoje i Mani.

Lila, no potrzeba pilegniarek w U.K ale to najlepiej wlasnie zeby po studiach byly i ja polecam ci zrobic licencjat z pilegniarstwa co najmniej, a do tego matura murowana ;) I ustnych sie nie boj, bo pomagaja..

Karin dzisiaj myslalam o Tobie, fajnie, ze juz jestes.

no i wszystkie spia :-[ ..
lius sil nabieraj i zdawaj mature!!! my tu kibicujemy tobie to badz pewna ze zdasz ;)
Iwon szalenczaku jeden ;) w samolot i do mnie!!! ja za dawnych czasow na paczki z POznania do Zakopca jezdzilam a w drodze powrotnej nad morze mi sie chcialo ;D i tak kursowalam hehe najfajniejszy byl pan z warsu ktory mnie juz znal i herbatke przynosil :D o albo pamietne sa te moje powroty do domu ...konczylam prace o 21 (w gdansku ) o 23 pociag do POznania i na male co nieco do jechalam do kochanego mojego lukaszka a o 9 rano powrot hehe fajnie bylo ;D ;D ::)
aj ale sie rozmarzylam

Kredus wiesz co? ja bez bb chyba bym w kosmos wystrzelila z tej tesknoty ale dzieki Wam baby jedne trzymam sie kurczowo fotela i tak siedze na tylku ;D ;)
duza buzka Wam za to!!!

no i co z Elfikiem??? Elfikuuuuu odezwij sie!!!!! halo!!!

wlasnie zapowiadaja opady sniegu wietrzyska i tornado ..hm...ciekawe co jeszcze :p

ide spac

:-*

ps Niania slicznie wygladacie na tych zdjeciach ze Chrzcin...ale to pewnie nie nowisc bo Ty zawsze ladnie wygladasz :)

elfiko ?????????????????

Lilka ja mam taki charakter, że sama bym wyprosiła Twoją Mame nawet bedac gosciem u Was :-) zrobiłabym to stanowczo ale bez epitetów.... a Ty powinnaś w końcu zerwac tą pepowine... bo dalej bedziesz zarła jak słonica... niestety takie relacje z rodzicami ma wiekszosc grubasów :-( dlatego zajadają złość i negatywne emocje :-) ja sie na tym znam :-) a co do matury.... moj Maz nie ma matury a w ciagu roku czyta wiecej ksiazek niz ja przez całe życie :-) jest bardzo oczytany i ma niesamowitą wiedze.... ale też artystyczna dusze... zawsze zajmował sie fotografią... ale mi osobiscie to troche przeszkadza.... zwyczajnie nei wiem jak kiedyś bede mogła namówić moją córke na sieganie po wyższe wykształcenie bo moim zdaniem najlepszy jest własny przykład..... w dzisiejszych czasach studia to podstawa.... a matura - cóż to już standard.... i wydaje mi sie, że bedzie Ci kiedyś bardzo smutno i źle jeżeli jej nei zrobisz.... a z roku na rok bedzie coraz trudniej... ja sama mam tylko licencjata z administracji kiedy sie broniłam to byłam już na psychologii w Warszawie a potem miałam zaczac dodatkowo studia uzupełniające na Uniwerku z prawa..... ale ciaza była zagrożona i .... wszystko to czeka na mnie :-)

Czy któras z Was dziewczyny brała takie tabletki jeanine??????

Efiko??????Co sie dzieje? Gdzie jestes?? :(

Iwon
witam w klubie, dawaj foty bluzek. Przebiłas mnie, Ty masz dwie ;D

Hanti dziękuje za miłe słowa :)

reklama
Lila do matury i ja Cię namawiam. Wbrew temu co sie wydaje im później tym cięzej bedzie ci zrobić. Zrób to po filmowemu jak pisałaś i zalicz to w cholere, choćby dla głuiego papierka!! Trzymam kciuki.

Do góry